Inici Festes El Premi La Miranda de Contes, preàmbul de Sant Jordi a Capellades

El Premi La Miranda de Contes, preàmbul de Sant Jordi a Capellades

COMPARTIR

Aquest dissabte al vespre tindrà lloc l’acte de lliurament de premis de la XII edició del Premi La Miranda de Contes, que organitza novament l’Associació Cultural La Miranda.
En aquesta edició s’ha establert tres categories: infantil, juvenil i general i hi han participat 84 contes.

Segons han explicat els organitzadors “s’ha apostat per uns premis més modestos, possibles en gran mesura gràcies a la col•laboració de comerços i entitats principalment capelladines”.

L’acte de lliurament dels premis, que es farà a les set de la tarda al Mirador del Museu Molí Paperer, tindrà l’acompanyament musical del grup capelladí Pribiz.Capellades celebrarà Sant Jordi

Sant Jordi a Capellades

[Img #6389]Coincidint amb la festa de Sant Jordi a Capellades es farà un seguit de propostes variades, tant el mateix dia com al llarg de la setmana.

D’una banda, tal i com s’ha anat fent els darrers anys, la Plaça Catalunya serà l’espai que acollirà les diferents propostes de Sant Jordi. Aquí es podrà trobar, entre les sis i les 9 de la tarda, les parades de llibres, roses i pastissos.

A més a més també hi haurà un grup [Img #6441]d’animació que farà més divertida la tarda per a la quitxalla i pares.

Però aquesta no serà l’única proposta. També des de la Llar d’Infants Vailets hi haurà la xerrada “Límits i sobreprotecció infantil”, el dimecres 24 d’abril a les sis de la tarda  a la mateixa escola. Anirà a càrrec de la pediatra Carme Farran i la infermera Edith M. Ninayahuar, del CAP de Capellades.

Abans de Sant Jordi, aquest diumenge 21 d’abril, l’AMPA de la Llar d’Infants i el Pla Educatiu de l’Entorn han preparat un “Taller de contes sobre la pell”. La música anirà a càrrec de Mireia Vallès i els massatges i els contes seran de la Montse Albareda. Aquest taller permetrà introduir els infants al món de la literatura i els contes a través del tacte i no només les imatges i paraules. El taller, adreçat a infants d’1 a 3 anys començarà a les 11 del matí a la sala d’actes de la Biblioteca El Safareig.

Aquest dissabte es farà al Teatre La Lliga el Concert de Sant Jordi organitzat per la Coral Noves Veus. Començarà a dos quarts de deu del vespre i tindrà com a convidada la Coral Eixarcia de Salou.

També des de La Lliga de Capellades s’ha previst el mateix dia de Sant Jordi, a les 8 del vespre, la presentació del llibre “Deu és amor tangible” del capelladí Guillem Guarro. L’acte s’acompanyarà amb el poemes recitats per la Quimeta Bas.

El dimecres 24 d’abril, Diversitat musical a dos quarts de set del vespre, al Teatre de La Lliga, presentat pels alumnes de sisè de l’Escola Marquès de la La Pobla. El  divendres 26 a les 11 de la nit es farà a la Cafeteria de La Lliga un Concert de Nit amb ritme de salsa i sons cubans amb Beatriz Valladares. Finalment, el dissabte 27 a les 12 del migdia es farà un Matí de contes i somriures amb La mama i la padrina I el senyor Ornitorrinc!.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*