Inici Societat El ple d’Òdena rebutja per unanimitat l’avantprojecte de Wert

El ple d’Òdena rebutja per unanimitat l’avantprojecte de Wert

COMPARTIR

[Img #3315]El passat dimecres 19 de desembre, el ple de l’ajuntament d’Òdena va aprovar, per unanimitat, una moció de rebuig a l’avantprojecte de la Llei orgànica de millora de la qualitat de l’educació.

La nova llei presentada pel ministre d’Educació del govern espanyol, José Ignacio Wert, representa un nou atac al sistema educatiu català i al model d’immersió lingüística, que ha estat reconegut com un model d’èxit i que ha estat implantat amb un ampli suport social i polític a Catalunya.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament d’Òdena considera que es fa necessària una resposta conjunta i contundent en defensa del model d’escola catalana, on el Govern de la Generalitat de Catalunya ha de continuar aplicant la Llei d’educació de Catalunya.

Per tot això, la moció manifesta el rebuig a la reforma de la llei d’educació del govern de l’Estat, manifesta el compromís i suport al sistema d’immersió lingüística, reprovar l’actuació del govern espanyol i especialment el ministre Wert i declarar-lo persona non-grata al municipi d’Òdena i demanar la retirada immediat de l’avantprojecte de llei.

Finalment expressa el suport a la comunitat educativa que s’ha mostrat contrària a les ingerències del govern de l’Estat vers el model d’escola catalana i d’immersió lingüística i fer una crida a sumar-se a les mobilitzacions promogudes per somescola.cat i pel conjunt del teixit educatiu, social, polític i cultural d’arreu del país.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*