Inici Bàsquet El Physic Igualada supera el Sant Josep i se situa líder (87-61)

El Physic Igualada supera el Sant Josep i se situa líder (87-61)

El primer quart del partit ja mostrava un clar domini de l’atac de l’equip local, que va aconseguir anotar 3 triples. Un parcial de 12-0 en el minut 5 de partit sentenciava el primer parcial, que va ser de 19-10.

[Img #21575]En el segon quart, l’equip igualadí seguia mostrant el seu domini a pista, tot i que l’equip portat per Víctor Cruz va començar a despertar arribant a treure més faltes per llençar des de tir lliure. Tot i això, no va ser suficient per aturar l’atac igualadí, que es trobava fort i molt encertat. El parcial va ser de 17-14, que col·locava un resultat de 36-24 per arribar a la mitja part.

Sentència al tercer quart

A la represa del partit, els jugadors de Raül Caballero seguien mostrant el seu potencial, buscant situacions fàcils de bàsquet, amb molta velocitat al contraatac, i moltes pilotes robades gràcies a la defensa. El parcial en aquest quart va ser el millor pels igualadins, que els situava molt per davant en el marcador per afrontar els últims deu minuts de partit còmodament. El parcial va ser de 27-13, que col·locava un marcador de 63-37.

En l’últim quart, un intent a la desesperada per intentar retallar distàncies i trobar els punts dèbils de la defensa blava, van aconseguir el quart de més anotació pels jugadors del CB Sant Josep, que van despertar. L’últim parcial va ser 24-24. Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada A 87 – CB Sant Josep 61.

Physic CB Igualada (87): Q. Padrós (0), R. Riu (3), E. Burgès (8), M. Moliner (12), J. Torres (7), C. Fons (10), A. Gual (15), M. Padrós (-), G. Vilaginés (8), E. Tejero (18), S. Laguarta (6).

CB Sant Josep (61): E. Rodriguez (5), D. Rodriguez (18), C. Olivares (6), C. Lopez (0), J. Arimont (-), M. Fernandez (9), E. Palomar (0), R. Bermudo (1), X. Gonzalez (12), A. Vazquez (-), S. Rourera (0), A. Molina (10).

Parcials: 19-10, 17-14 (36-24), 27-13 (63-37), 24-24 (87-61).

Àrbitres: F. Puchol, X. Meda