Inici Bàsquet El Physic Igualada femení aconsegueix el triomf malgrat el joc dur de...

El Physic Igualada femení aconsegueix el triomf malgrat el joc dur de les rivals

Victòria treballada del sènior femení del Physic GM CB Igualada en un partit estrany davant un combatiu CB Balaguer. El matx va començar amb més de 30 minuts de retard , ja que un àrbitre va arribar tard. Això va desentrar d’inici a les igualadines aprofintant-lo l’equip local amb encert i sort per dominar el primer quart, 16 a 10. En el segon quart domini i gran joc igualadí que va imposar el seu gran nivell de joc realitzant un parcial de 6 a 22, resultat parcial al descans 22 a 32.

A la represa però moltes coses van canviar, primer el criteri arbitral que en aquesta segona meitat va canviar a la extrema duresa local. Això ho van aprofitar les de Balaguer per dominar el quart i igualar el partit posant-se a només dos punts, 38 a 40. Al darrer quart la permisivitat arbitral va continuar. Però les igualadines van tirar d’orgull i amb una gran defensa i control del partit es van imposar finalment per 46 a 52.

C. Carner (6), M. Jané (4), N. Soler (15), J. Lamolla (6), E. Compte (7), M. Ametllé(-), J. Fuertes (4), S. Carrasco (8), G.Rigol (2)

Parcials: 16-10,22-32,38-40,46 -52

Àrbitres: Techhia i Vega