Inici Bàsquet El Physic Igualada fa bons els 20 punts de renda i jugarà...

El Physic Igualada fa bons els 20 punts de renda i jugarà per l’ascens tot i caure al Masnou (88-77)

Partit de tornada de la Fase Final de Copa Catalunya Masculina, jugat al camp del Masnou, i comptant amb una renda de 20 punts del partit de la setmana pasada.

[Img #22566]El primer quart del partit, començava amb un gran encert en atac per part de l’equip local, que va aconseguir anotar fins a 4 triples durant els primers deu minuts de partit. El Physic CB Igualada, anava un punt o dos per davant fins al minut quatre de partit, en el qual l’equip local va anotar dos triples seguits. Una rápida resposta del conjunt blau, fent un parcial de 0-9, els col·locava per davant en el marcador, però amb ocasions per l’altre conjunt d’anotar fàcil des de la línia de tir lliure, els permetia tornar a dominar en el partit. El resultat del parcial va ser de 23-20.

En el segon quart, una defensa més ficada per part de l’equip visitant, posava problemes al Netsport-El Masnou per poder trovar situacions fàcils de bàsquet i poder anotar. Un seguit de punts per part dels dos equips, donava lloc al millor quart jugat pels igualadins, l’únic que van guanyar i per una mínima diferencia de dos punts. El resultat del quart va ser de 20-22, que feia un total de 40-42 a la mitja part.A la represa del partit, una ràpida reacció de l’equip local, amb dos parcials de 4-0 i 6-0, els situava per davant en el marcador, a sis punts del rival.

Un tercer quart amb molt poca anotació per part dels jugadors de Raül Caballero. Amb molt poca participació en atac, moltes pilotes perdudes i una defensa amb moltes errades, provocava el millor quart de l’equip local, amb un parcial de 28-17, que col·locava un marcador de 68-59.

Emoció en el darrer quart

En l’últim quart, una gran anotació des de la línia de triple per part de l’equip local, anotant 6 triples, posava tensió en el marcador, arribant a col·locar-se a tan sols 3 punts de diferencia en el resultat total de l’eliminatòria. Finalment, el parcial va ser de 20-13.Finalment el matx va acabar amb un resultat de Netsport-El Masnou 88 – Physic CB Igualada A 77.

El Physic CB Igualada guanya l’eliminatòria de la Fase Final de Copa Catalunya Masculina, aconseguint la classificació a la Final Four per l’ascens a EBA, que es disputarà el proper cap de setmana en una seu encara per determinar. En cas de superar l’eliminatòria de semifinals, s’aconseguiria l’ascens.

Netsport-El Masnou (88): J. Rodríguez (8), C. Bañuelos (-), A. Soriano (11), M. Balague (28), R. Crespo (3), A. Eñeso (13), Ll. Ortiz (0), F. Jimenez (0), J. Catalan (8), M. Jurado (0), M. Camins (17).

Physic CB Igualada (77): Q. Padrós (0), R. Riu (3), E. Burgès (2), M. Moliner (19), J. Torres (17), C. Fons (15), A. Gual (6), A. Roca (1), M. Padrós (-), E. Tejero (14), S. Laguarta (-), M. Benito (0).

Parcials: 23-20, 17-22 (40-42), 28-17 (68-57), 20-13 (88-77).

Àrbitres: J. Oliver, S. López