Inici Bàsquet El Physic Igualada es deixa el liderat a la pista del Vendrell...

El Physic Igualada es deixa el liderat a la pista del Vendrell (93-92)

El Physic CB Igualada A s’enfrontava a un rival difícil per poder consolidar la seva posició en la classificació, i l’AB Vendrell necessitava una victoria per poder estar més lluny de la zona baixa.

[Img #21751]El partit va començar amb un parcial 5-0 a favor de l’equip local, que mostraba ja l’intensitat que portaria el partit. Amb una anotació constant i molt bons atacs per part dels jugadors de l’AB El Vendrell, mostraven la qualitat del seu joc a pista, molt difícil d’aturar per part dels igualadins.

Un atac molt bo també per part dels visitants, mostrant la seva capacitat per poder atacar la zona, amb l’anotació de 3 triples durant el primer quart. El resultat va ser de 35-25.

En el segon quart, semblava que els jugadors del Physic CB Igualada començaven a despertar en defensa, tallant algunes pilotes i podent trovar situacions de bàsquet fàcil. Per la seva part, els jugadors de Trillas seguien amb el seu joc ràpid, amb facilitat per atacar i anotació també des de la línia de triple. El parcial va ser de 18-20, a favor dels igualadins, que situava un resultat al marcador de 53-45.A la represa del partit, els igualadins van sortir amb força, apropant-se a tan sols 3 punts del rival en el minut 4 de joc.

Males accions en defensa, els portaven a tornar a agafar ritme d’atac i marxar de 6 punts al final del 3r quart. El resultat del parcial va ser de 17-19, que situava un resultat de 70-64.

En l’últim quart, un Physic CB Igualada A molt anotador, va treure tot el seu potencial des de la línia de triple, anotant 5 triples, però no va ser suficient per poder remontar el partit. Un final ajustat, amb l’opció de guanyar el partit, tot i que finalment, es va decantar per els jugadors locals. El quart va ser 23-28. Finalment el matx va acabar amb un resultat de AB El Vendrell 93 – Physic CB Igualada 92.

AB El Vendrell (93): J. Salido (2), J. Nieto (0), M. Molina (15), A. Cereto (13), E. Galofré (18), J. Torres (17), O. Thiati (2), A. Trillas (-), JJ. Miguel (22), E. Galán (0), M. Rovirosa (4)

Physic CB Igualada (92): Q. Padrós (3), R. Riu (8), E. Burgès (6), M. Moliner (0), J. Torres (10), C. Fons (18), A. Gual (3), A. Roca (8), E. Tejero (33), S. Laguarta (3).