Inici Bàsquet El Physic Igualada defensarà 20 punts de renda al Masnou (86-66)

El Physic Igualada defensarà 20 punts de renda al Masnou (86-66)

Primer partit de les fases d’ascens a EBA, jugat a Igualada contra el primer classificat de l’altre grup, el Netsport-El Masnou.

[Img #22353]El primer quart del partit, començava amb una petita demostració de l’encert igualadí des de la línia de triple. Un Netsport-Masnou poc ficat en atac, i la bona defensa de l’equip local, permetien als blaus posar-se per davant del marcador al final dels primers minuts.

El resultat era de 17-12.En el segon quart, les coses seguien igual, amb el Physic CB Igualada tractant de marxar en el marcador, i amb un rival intentant apropar-se en el marcador. Va ser en el minut 5 de quart quan l’equip local conseguia col·locar-se 10 punts per sobre en el marcador, tot i que la resposta no es va fer esperar. Amb un parcial de 0-6, els jugadors del Netsport-El Masnou es posaven tan sols a 5 punts.

Tercer quart decisiu

El resultat del parcial va ser de 18-17, que permetia marxar a la mitja part amb un resultat total de 35-29.A la represa del partit, els jugadors de Raül Caballero seguien molt forts en defensa, i molt posats en atac, sobretot des de la linia de tir lliure. Va ser al minut 2 de quart, on van aconseguir encaixar un parcial de 7-0, posant-se altra vegada a 10 punts per sobre en el marcador. Un quart amb molta anotació per part dels blaus, que conseguien anotar 5 triples. El resultat de parcial va ser determinant, amb un 27-15, que col·locava un total de 62-44.

En l’últim quart, l’equip igualadí lluitava per mantenir el resultat amb la máxima diferencia. Amb una molt bona defensa, sense donar opció als visitant de poder anotar fàcilment, i un atac molt ràpid i precis, aconseguien ampliar el resultat final. El parcial va ser de 24-22.Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 86 – Netsport-El Masnou 66.

La semana vinent el Physic CB Igualada A, jugarà la tornada de la Fase Final de Copa Catalunya masculina. El partit es jugarà a el Masnou a les 20h de dissabte 23 de maig.

Physic CB Igualada: R. Riu, M. Moliner, J. Torres, C. Fons, E. Tejero.

Netsport – El Masnou: J. Rodriguez, M. Balagué, A. Eñeso, F. Jimenez, J. Catalan