Inici Bàsquet El Physic Igualada cau contra el Grup Barna en l’últim partit abans...

El Physic Igualada cau contra el Grup Barna en l’últim partit abans de la fase d’ascens (86-75)

El Physic CB Igualada A visitava diumenge a les 18h la pista del CB Grup Barna A, on es jugaven la possibilitat de la 3a o 4a posició en la classificació.

[Img #22208]El partit va començar amb un 0-5 a favor dels jugadors d’Igualada, que es mostraven forts. A partir de llavors, un intercanvi de cistelles manava en l’equip, fins a arribar al minut 5 de partit, on un parcial de 12-0 a favor del CB Grup Barna, els situava amb una ventatge de 12 punts en el marcador. Els jugadors blaus responien amb un 0-6, i finalment un últim parcial de 5-0 tancava els deu primers minuts de partit. El resultat del primer parcial va ser de 25-14.

En el segon quart, seguia el constant intercanvi de cistelles. Una millora defensiva per part del Physic CB Igualada, els donava la possibilitat de fer un parcial de 0-11, que els situava tan sols a 4 punts de l’equip rival, cosa que havien d’aprofitar per poder pressionar al rival, i apropar-se en el marcador. Finalment, els blaus van acabar guanyant el quart. El resultat del parcial va ser de 13-22, que col·locava un resultat al marcador de 38-36.

Tercer període decisiu

A la represa del partit, un Igualada molt apagat, i molt fluix en defensa, permetia un parcial de 13-0, que posava al CB Grup Barna A novament molt distanciat de l’equip visitant. A partir d’aquest momento, un intercanvi de bàsquets caracteritzava el final de quart. El resultat del tercer període era de 28-14, que col·locava un marcador total de 66-50 a falta de deu minuts de partit.

En l’últim quart, els jugadors de Raül Caballero es mostraven molt posats en defensa, i amb moltes ocasions de bàsquets, semblava que arribaven a escurçar distàncies, tot i que el CB Grup Barna, trobava moltes ocasions per fer bàsquets, i sobretot mostraba un gran encert des de la línia de tir lliure. L’últim parcial va ser de 20-25.Finalment el matx va acabar amb un resultat de 86-75.

CB Grup Barna (86): A. Oleart (20), D. Pines (2), P. Ferragut (0), C. Gil (6), M. Rabaseda (16), B. Ramos (12), N. Catterino (0), D. Capellas (5), M. Maldonado (24), N. Santiago (1), A. Costa (0)

Physic CB Igualada (75): Q. Padrós (6), R. Riu (11), M. Moliner (9), J. Torres (15), C. Fons (4), A. Gual (8), A. Roca (4), M. Padrós (-), G. Vilaginés (0), E. Tejero (15), S. Laguarta (-), M. Benito (3).

Parcials: 25-14, 13-22 (38-36), 28-14 (66-50), 20-25 (86-75).

Àrbitres: A. Canle, C. Dos Santos