Inici Bàsquet El Physic CB Igualada s’imposa en un final d’infart

El Physic CB Igualada s’imposa en un final d’infart

COMPARTIR

[Img #27414]El partit començava molt lent en atac, mostrant que seria un matx a pocs punts. Amb l’anotació de dos triples per part dels igualadins mostraven la diferencia i veien la possibilitat d’atacar a l’equip de Martorell. Un joc molt lent per part dels dos equips, amb errades i pilotes perdudes feia un primer període molt poc atractiu i amb un resultat de 17-15, favorable a l’equip local.

 

En el segon quart, l’equip igualadí seguia molt ficat en atac, amb l’anotació de dos triples a l’inici del període, que els feia agafar més distància amb els visitants, que no van trigar en tornar-se a trobar en atac, tornant els dos triples. Va ser un quart amb més anotació local, i deixant als visitants sense opció a retallar distàncies. El resultat del període era de 15-12, que col•locava un resultat de 32-27 a la mitja part.

 

A la represa del partit, un Physic CB Igualada molt posat en atac, aconseguia l’anotació de tres triples, que no van ser suficients per guanyar el quart, ja que els jugadors de Xavier Garcia estaven molt posats en atac, trobant situacions fàcils de bàsquet i sense perdonar des de la línea de tirs lliures. El parcial va ser de 16-16, que col•locava un 48-43 al marcador.

 

En l’últim quart, els jugadors de Martorell despertaven empatant el partit als locals a falta de poc temps del final. Això posava les coses difícils al conjunt dirigit per Raül Caballero i Pep Piqueras, que intentaven seguir davant en el marcador. Un final d’infart el viscut al Pavelló de Les Comes, pilota de l’equip local a falta de tres segons i un punt a sota en el marcador, un tir fallat de triple, feia sortir a tota la defensa del Martorell, que deixaven el rebot lliure per un bàsquet durant les últimes dècimes de segon, que feien guanyar el partit i embogir tot el pavelló. Un últim parcial de 13-17 donava la vuitena victòria al Physic CB Igualada.

 

5 inicial Physic CB Igualada: J. Torres, A. Del Hoyo, X. Creus, E. Tejero, P. Camí.
5 inicial BC Martorell Solvin: P. Virós, N. Sabata, R. Morales, M. Bernadí, E. Boja.

 

Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (0), R. Riu (7), E. Burgès (9), J. Torres (18), C. Fons (-), A. Gual (-), A. Del Hoyo (14), X. Creus (2), S. Laguarta (0), M. Benito (0), E. Tejero (7), P. Camí (4).
Anotació BC Martorell Solvin: G. Jou (12), P. Virós (11), J. Clotet (0), N. Sabata (14), S. Ala(5), R. Morales (3), S. Claramunt (3), A. Fusalba (0), M. Bernadí (2), E. Boja (6), S. Lardin (-), D. Mayot (4).

 

Parcials: 17-15, 15-12 (32-27), 16-16 (48-43), 13-17 (61-60).

 

Àrbitres: A. Ming, M.A. Soto.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*