Inici Bàsquet El Physic CB Igualada s’imposa a la difícil pista dels Lluïsos de...

El Physic CB Igualada s’imposa a la difícil pista dels Lluïsos de Gràcia

5 inicial Lluïsos de Gràcia A: V. Pla, A. Maldonado, A. Roman, R. Davi, A. Clot.

5 inicial Physic CB Igualada A: R. Riu, M. Moliner, J. Torres, E. Tejero, A. Gual.

El partit disputat a la difícil pista dels Lluïsos de Gràcia, ha començat amb un parcial 5-0 dels locals, que ja demostraven el seu encert. Els igualadins no han trigat en donar resposta, fent un total de tres triples en els primers deu minuts. El final del parcial era de 19-21, favorable als visitants.En el segon quart, un gran intercanvi de bàsquets fàcils marcaven el ritme de partit, tot i que mostraven uns Lluïsos de Gràcia superiors als igualadins, amb molta facilitat d’arribar fins l’aro, i cap dificultat a jugar contra la zona. Una zona molt agressiva que saturava als jugadors de Raül Caballero, feien que aquests tinguessin molta dificultat per atacar-la, i poques situacions de bàsquet fácil. El parcial va ser de 18-14, que posava 37-35 a l’electrònic a la mitja part.A la represa del partit, l’equip local seguía per davant en el marcador, amb un parcial de 8-0, que els col·locava a 8 punts del Physic CB Igualada A. Els visitants en el minut 8 de partit van contraatacar amb un 0-6, però tot i així el parcial va ser de 17-12, que feia un total de 54-47 per afrontar els últims deu minuts de partit.En l’últim quart, els igualadins van fer un gran treball tant en atac com en defensa, posant l’empat a l’electrònic en el minut 4 de quart. A partir d’aquí un intercanvi constant de bàsquets no definia el guanyador, fins arribar al minut 10 de partit, on l’encert dels quatre tirs lliures finals per part del Physic CB Igualada A, i la gran defensa dels últims segons de partit feia sumar una victòria més contra un difícil rival, que els ajudava a col·locar-se segons en solitari en la classificació. L’últim parcial era de 17-25.Finalment el matx va acabar amb un resultat de Lluïsos de Gràcia A 71 – Physic CB Igualada A 72.El Physic CB Igualada A intentarà trobar la setena victòria consecutiva a les 19:30h al Pavelló de les Comes contra CB Castellbisbal A, jugant-se el liderat.

Anotació Lluïsos de Gràcia A: V. Pla (18), A. Maldonado (2), M. Palau (0), M. Tena (8), O. Capel (5), A. Roman (5), R. Davi (14), F. Pla (11), O. Pla (-), A. Clot (8), I. Falcon (-), A. Mascaro (-).

Anotació Physic CB Igualada A: Q. Padrós (7), R. Riu (10), M. Moliner (12), J. Torres (6), C. Fons (11), A. Gual (0), G. Vilaginés (0), E. Tejero (24), S. Laguarta (0), M. Benito (2).

Parcials: 19-21, 18-14 (37-35), 17-12 (54-47), 17-25 (71-72)

Àrbitres: Q. Peguero, E. Kanlich