Inici Bàsquet El Physic CB Igualada comença l’any amb una derrota

El Physic CB Igualada comença l’any amb una derrota

El primer equip masculí del Club Bàsquet Igualada enceta l’any amb una dura derrota al camp del SESE. La diferència ha estat marcada pels locals a la primera a la part, on els igualadins no han sigut capaços d’estar al mateix nivell físic ni d’actitud.Els locals van començar molt encertats en atac i amb moltes ganes de defensar les primeres línies de passi, cosa que va dificultar les opcions en atac del conjunt dirigit per Raül Caballero. Al minut 7 del partit el marcador assenyalava una diferència de 16 punts (22-6). El primer quart va finalitzar amb un resultat de 22 a 8. Els igualadins havien de canviar moltes coses si volient tenir opcions de guanyar el partit però el plantejament i el bon encert feien que el SESE fós un rival difícil de superar. Al segon quart, els locals van seguir aprentant l’accelerador, amb 4 triples anotats i moltes opcions de joc ràpid van ser capaços d’anotar 32 punts. Els anoiencs estaven millor davant però en defensa la cosa pintava molt malament, es van anotar 19 punts però la diferencia era ja de 27 punts.En tornar del vestidor els de Raül Caballero van sortir més seriosos i amb ganes de competir de debò. Tant va ser així que es va estrenar la segona part amb un parcial de 5 a 14, els del SESE tenien menys faciltats a l’hora de penetrar i fer mal dins la pintura. El quart va finalitzar amb l’electrònic assenyalant un resultat de 62 a 46. La diferencia encara s’havia escurçat i la il·lusió per la possible victòria es veía present a la banqueta de l’equip visitant, però encara quedava molta feina per fer i 10 minuts que ho decidirien tot. Els de Carles Espona no anaven a posar les coses gens fàcils en els últims minuts i tot i que l’encert dels igualadins va ser bó des de la línia de 3 punts, la diferencia de punts en el marcador no es va arribar a retallar més en cap moment. Va ser un període igualat i ben competit però els de l’Anoia necessitaven més que això per endur-se la victoria a casa. Resultat final, 79 – 65. Si l’equip vol matenir-se al grup dels 4 primers toca guanyar el próxim dissabte; l’equip juga a Les Comes on rebrà un dels equips més potents, el Grup Barna. Us esperem a tots per animar a l’equip, la cita és a les 19:30.