Inici Bàsquet El Physic CB Igualada cau davant un Castelldefels molt ofensiu

El Physic CB Igualada cau davant un Castelldefels molt ofensiu

5 inicial Physic CB Igualada: M. Moliner, E. Burgès, J. Torres, A. Gual, E. Tejero.

5 inicial BBA Castelldefels: M. Bertomeu, J. Torres, A. Carrasco, D. Avila, T. Kiknazde.

El partit començava molt igualat, amb un equip local molt posat en atac, amb l’anotació de quatre triples en els primers deu minuts de partit. Tot i així, mostraven una defensa molt fluixa i els donaven molta facilitat a l’equip visitant per poder anotar fàcilment. Moltes situacions de bàsquets fàcils i un joc molt dinàmic feia un quart molt ràpid i espectacular en anotació. El resultat del primer període era de 23-20.

En el segon quart, un BBA Castelldefels molt posat en atac retallava distàncies amb l’equip local, i amb una forta defensa i contraatacs fàcils creava situacions de bàsquets. Els jugadors de Raül Caballero, es sentien incòmodes en atac, tenint molts problemes per afrontar la defensa de l’equip visitant i poder arribar a cistella. Va ser el quart amb menys anotació per part dels blaus. El resultat del parcial era de 15-21, que col·locava un resultat en l’electrònic de 38-41 a la mitja part.

A la represa del partit, els locals seguien amb molt poca anotació, a diferencia de l’equip visitant que va aconseguir el seu millor quart en atac. Un BBA Castelldefels molt ofensiu i amb molt encert (quatre triples en els deu minuts de quart), ficaven les coses molt difícils als blaus. L’anotació en el tercer quart va ser de 17-26, que col·locava un total de 55-67 per afrontar els últims deu minuts de partit. En l’últim quart, els jugadors del Physic CB Igualada es tornaven a trobar còmodes en atac, i amb un millor ritme defensiu, tot i que el gran encert dels jugadors de Boris Balibrea posava difícil la remuntada.

L’últim quart va ser 22-22. Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 77 – BBA Castelldefels 89.

Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (2), R. Riu (8), E. Burgès (8), J. Torres (4), C. Fons (12), A. Gual (14), A. Del Hoyo (7), X. Creus (0), S. Laguarta (0), E. Tejero (16), P. Camí (6).

Anotació BBA Castelldefels: A. Mestres (6), M. Bertomeu (13), M. Sesé (34), J. Torres (5), S. Caballero (0), A. Carrasco (11), D. Ávila (1), A. Blanco (5), A. Recasens (0), R.S. Jensen (4), T. Kiknazde (10), A. Olmedo (-).rnrnParcials: 23-20, 15-21 (38-41), 17-26 (55-67), 22-22 (77-89).

Àrbitres: A. Lázaro, A. Hormigo.