Inici Bàsquet El Physic CB Igualada cau contra el Grup Barna

El Physic CB Igualada cau contra el Grup Barna

5 inicial Physic CB Igualada A: Q. Padrós, E. Burgès, J. Torres, C. Fons, E. Tejero

5 inicial CB Grup Barna A: A. Oleart, M. Rabaseda, N. Catterino, D. Capellas, M. Maldonado

L’equip igualadí, s’enfrontava a un dels millors equips en la classificació, per trobar novament la victòria a casa.El partit va començar amb una gran demostració d’encert per part dels dos equips. Un primer quart amb molts atacs fàcils gràcies a la forta defensa individual dels dos equips, i una bona pressió de la pilota per intentar robar el màxim de pilotes. Gràcies a un molt bon primer quart dels igualadins, amb l’anotació de tres triples, i situacions fàcils de bàsquet, els va permetre avançar-se un punt al marcador, arribant al final del període amb un resultat de 26-25.En el segon quart, els locals van seguir amb un bon ritme de joc, i una forta pressió que permetia situar-los a set punts del visitant en el minut vuit de joc, tot i que CB Grup Barna A va reaccionar i va aconseguir retallar distàncies per tal d’arribar a la mitja part amb la mínima diferència possible. Finalment el parcial va ser de 19-16, que feia arribar amb un marcador de 45-41 a la mitja part.Després de la mitja part, els jugadors del Physic CB Igualada A, van 4 minuts molt bons al principi, situant-se a 8 punts de l’equip visitant, però ràpidament els jugadors de F. Tellez es van col·locar en zona per així dificultar l’atac dels igualadins, que es van veure saturats per la situació, restant quasi 4 minuts sense anotar. El tercer parcial va ser d’11-15, posant en el marcador 56-56.En l’últim quart, la gran anotació de l’equip visitant va posar-los 5 punts per davant, amb una bona defensa, i robant pilotes fàcils als igualadins, els van aconseguir treure del partit amb gran facilitat. No va ser fins al minut 8 de quart que els jugadors de Raül Caballero es van posar les piles per donar la cara, posant-se a només un punt del rival, però no va ser suficient per guanyar el partit. El resultat del període va ser de 16-21.Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada A 72 – CB Grup Barna A 77.

Anotació Physic CB Igualada A: Q. Padrós (0), R. Riu (2), E. Burgès (8), M. Moliner (8), J. Torres (22), C. Fons (6), A. Gual (6), A. Roca (0), M. Padrós (0), E. Tejero (11), S. Laguarta (5), M. Benito (4).Anotació CB Grup Barna A: A. Oleart (10), D. Pines (6), P. Ferragut (7), C. Gil (2), M. Rabaseda (22), B. Ramos (10), N. Catterino (0), D. Capellas (11), M. Maldonado (9), A. Costa (0).Parcials: 26-25, 19-16 (45-41), 11-15 (56-56), 16-21 (72-77)Àrbitres: M. Chiva, A. Puig