Inici Bàsquet El Physic CB Igualada acaba la primera fase amb derrota

El Physic CB Igualada acaba la primera fase amb derrota

[Img #28015]El Physic CB Igualada masculí va tancar la primera fase de la Lliga EBA contra un rival directe en la fase d’ascens com és el Collblanc (85-66). El partit començava amb un equip local molt posat en atac i molt encertat sobretot des de la línia de triple, anotant-ne 5 en els primers deu minuts de partit. Uns igualadins desesperats intentaven ser més forts en defensa, tot i que era evident la manca de concentració del conjunt. El primer parcial era de 26-12.

En el segon quart, els jugadors de JM. Marsà seguien amb el seu bon ritme en atac, demostrant el seu bon joc i l’encert, posant molt difícil la defensa dels igualadins. Per part seva, els jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras posaven més intensitat en l’atac, cosa que produïa una reducció en el marcador. El segon parcial era de 20-13, que col·locava un marcador de 46-25 a la mitja part.

A la represa del partit, els jugadors visitants sortien més forts que mai, amb canvis de defensa que els portaven a recuperar moltes pilotes i poder crear situacions de avantatge en l’atac. Això aconseguia bloquejar als jugadors de l’equip d’Hospitalet, que reduïa el seu encert durant el parcial. Tot i l’esforç, la diferència en el marcador continuava sent evident. El parcial va ser de 20-24, que posava un 66-49 en el marcador.

En l’últim quart, un intercanvi de bàsquets deixava el marcador pràcticament amb la mateixa diferència existent durant el partit. Uns igualadins desconeguts deixaven escapar l’últim partit de la primera fase de lliga regular EBA. El resultat de l’últim parcial va ser de 19-17.

Acabada la primera fase de la competició, els anoiencs passaran ara a disputar la lligueta per anar a la fase d’ascens. En aquesta última jornada es va completar el llistat de deu equips que lluitaran per les tres places que donen accés a aquesta fase. Seran: Hospitalet, Mollet, Salt, Quart, Collblanc, Sants, Igualada, Ciutat de les Roses, Castelldefels i Cornellà. En aquesta lligueta es tenen en consideració els resultats contra els rivals amb els que ja havien jugat a la primera fase. Per tant, l’Igualada encetarà el repte amb un balanç de tres victòries i cinc derrotes.

5 inicial AEC Collblanc Torrassa A: M. Pico, R. Juan, J. Rodríguez, J. Lopez, JM. Guzmán.
5 inicial Physic CB Igualada: E. Burgès, J. Torres, A. Gual, X. Creus, P. Camí.

Anotació AEC Collblanc Torrassa A: A. Figuerola (10), M. Pico (3), R. Juan (10), J. Vall-llobera (-), J. Rodríguez (13), LC. Fernández (5), J. Lopez (13), JM. Guzmán (8), D. Perez (3), L. Jacas (19), FL. Corominas (1).
Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (7), R. Riu (14), E. Burgès (6), S. Laguarta (3), J. Torres (4), C. Fons (-), A. Gual (7), A. Del Hoyo (10), X. Creus (2), E. Tejero (11), P. Camí (2).

Parcials: 26-12, 20-13 (46-25), 20-24 (66-49), 19-17 (85-66).

Àrbitres: A. Lazaro, Y. Alcaraz.