Inici Hoquei El petits, els millors de l’Igualada Hoquei Línia mentre els sèniors no...

El petits, els millors de l’Igualada Hoquei Línia mentre els sèniors no acaben de trobar-se còmodes

Benjamins
Rubí Cent Patins B  3 Vs   Igualada H.L.   10

[Img #2487]Porter: Martí Sabaté i Unai Gràcia.
Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Mariona Vila, Jordi Cano,Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Àlex Sánchez, Arnau Santano i Biel Segura.

Els benjamins han fet un bon partit a Rubí, aquest equip que es nodreix de jugadors prebenjamins per poder completar l’equip, sap treure tot el profit dels seus jugadors que sumen i donen la força que necessiten per poder jugar.

Aquesta setmana han convençut, amb equips de característiques similars els igualadins son una força a tenir en compte com ho mostra el resultat, tot i jugar molts minuts dos jugadors acabats d’arribar com el Nil i el Julian.

Els igualadins van dominar el joc d’atac i amb una bona defensa, avui han posat fre al Rubí que a casa seva no van poder aturar als nostres jugadors.

Alevins
C.P. Castellbisbal   12   Vs   Igualada H.L.   0

Porter: Oriol Sánchez i Sergio Pérez
Jugadors de camp: Àlex Cano, Alba Ferrer, Roger Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Adrian Pajares, Samuel Piquer, Paula Sabaté, Maria Somacarrera i Gal•la Torrents.

Els alevins no van fer un bon partit, la pista del Castellbisbal es gran i molt ràpida, el patinatge es fa diferent  en el sport court i els nostres jugadors no van arribar a fer una bona adaptació al mateix, arribaven tard en les accions i un Castellbisbal curt en nombre de jugadors va treure petroli del seu joc i va fer impossible que els igualadins fessin un joc brillant.

En defensa hem de millorar accions amb velocitat de desplaçament per no ser superats i en atac acabar de coordinar accions entre jugadors per poder finalitzar jugades i que no s’anticipin els adversaris, s’ha de millorar, cal posar actitud i moltes ganes, apa a seguir treballant.

Sèniors
Rubí Cent Patins B   9   Vs   Igualada H.L.   2

Porter: Jordi Marimon i Miquel Rabell.
Jugadors de camp: Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, David López, Edgar Mudarra, Xavi Àlvarez, Hector Rodríguez, Marc Valls i Albert Muntadas.

Els jugadors igualadins es van desplaçar a la pista de la Llana on juga el Rubí B, la pista més gran de Catalunya, amb les mesures del mundial 60 x 30m. els jugadors igualadins no es van trobar còmodes en el partit en cap moment, les mesures de la pista va ser una trampa de la qual els igualadins no van saber sortir, jugar en aquesta pista es difícil ja que s’han d’afinar totes les estructures mentals a les seves dimensions i en aquest cas no ho van saber fer.

Els jugadors del Rubí van aprofitar molt millor totes les accions d’atac i en defensa van ser sòlids, ja que on no arribava aquesta el seu porter estava encertat. Per contra els igualadins en la seva adaptació van fer tard, les accions d’atac no es podien concloure satisfactòriament, pot ser van jugar massa directes i en defensa no van ser prou contundents, no van tancar la porteria i van permetre xutar en massa bones condicions, deixant en franquícia la porteria defensada per en Jordi Marimon.

Al final un partit per oblidar, però per tenir molt en compte les errades sobre tot defensives.

Sèniors
Igualada H.L.   4    Vs    C.P. Castellbisbal  9

Diumenge al matí, amb bon hoquei a les Comes, el Castellbisbal que ve de jugar dissabte la lliga Or, que correspon a la segona divisió on encapçalen la classificació igualats a punts amb el potent Dismeva Valladolid.

A les files del Castellbisbal militen actualment dos joves jugadors igualadins temptats per jugar en una lliga espanyola de la màxima competició.

El partit comença amb un joc molt ràpid per tots dos conjunts que van deixant notes de bon joc i tècnica individual als dos costats, però son els jugadors de Castellbisbal qui obren el marcador, aprofitant els nervis i la menor experiència del Jordi Marimon, el jove porter igualadí que defensa la porteria per la baixa de Pol Valls, a l’altre porteria el porter titular campió del mon júnior amb la selecció Espanyola.

La primera part ha estat de l’equip del baix Llobregat que de mica en mica anava aprofitant unes vegades i forçant altres les errades igualadines per anar marcant fins al 1-6. Els jugadors igualadins nerviosos no aconseguien aturar les envestides del Castellbisbal i un solitari gol igualadí en un remat davant de porteria en una imprecisió del porter visitant.

A la mitja part esbroncada i repàs de les errades individuals i d’equip que esperonen els jugadors igualadins que surten a la pista amb una altra actitud, les ocasions de perill per part dels igualadins es multipliquen i en tres minuts ofereixen més perill que en els vint minuts de la primera part. Amb aquestes perspectives els igualadins marquen i es creixen, fent un joc més de tu a tu i posant en greu perill la porteria del Castellbisbal, arriben els minuts més bonics i igualats en el marcador, les alternatives es troben a una i altra porteria, sent els jugadors més joves els que estan marcant les pautes avui amb un joc desvergonyit i amb un clar accent ofensiu, aconseguint fins i tot un gol en inferioritat, que encara esperona més als igualadins.

Tota l’emoció es va anar traslladant d’una a l’altra porteria, amb accions boniques de gran tècnica individual que van fer les delícies dels espectadors i gols a una i altra porteria, al final acaba el partit amb un 4-9, un resultat excessiu però que mostra les dues cares de l’equip igualadí, una primera part on no es pressionava be, amb moltes errades defensives i poc eficient de cara a porteria, i una altra cara molt diferent a la segona part, més agressius en defensa, amb més encerts en les passades i amb jugades millor trenades de cara a porteria que van donar més opcions de marcar com ha estat per part dels igualadins.