Inici Poliesportiu El Pere Vives, novament campió de Futbol Flag

El Pere Vives, novament campió de Futbol Flag

COMPARTIR

[Img #3726]Una competició i un nou campionat. Aquest cop la Copa Catalana de Futbol Flag. Els jugadors de l’INS Pere Vives Vich van aconseguir, aquest desembre, un nou títol per a les vitrines de l’institut.

En la final disputada a la zona esportiva de Can Jofresa, a Terrassa, els igualadins es van enfrontar amb el Wolves de Sarrià. Tot i que el Pere Vives afrontava la final amb baixes, els igualadins, molt ben dirigits per Javi Palomo, van saber sobreposar-se i endur-se la final per 20-11.

Cal destacar que el jugador del Pere Vives, Marc Rossell, va ser escollit millor jugador de la final. Des d’aquestes línies volem felicitar tot l’equip per l’èxit assolit, tot esperant que ens els propers temps la lluita, la constància i l’entrega no decaigui i que ben aviat puguem celebrar nous èxits.

Pel Pere Vives, dirigit per Javi Palomo, van jugar: Victor Luque, Jofre Morera, Ivan Ortiz, Manel Aguilera, Julio González, Marc Rossell, Alvaro Martil i Roger Ferrer. Absents: Eloi Pallarés i Jan Miquel.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*