Inici Festes El Passatge del Terror de Montbui estrena ubicació

El Passatge del Terror de Montbui estrena ubicació

COMPARTIR

La nit del proper dilluns 31 d’octubre tindrà lloc a l’entorn del pavelló poliesportiu Can Passanals el 10è Passatge del Terror. La sortida de l’entitat Joves de Montbui i l’organització en solitari per part de l’Ajuntament havia deixat pendent de resoldre la ubicació definitiva de l’esdeveniment. L’activitat serà possible gràcies a la col·laboració d’un nombrós grup de col·laboradors i voluntaris. Dilluns passat va tenir lloc a La Vinícola una primera reunió per coordinar l’organització del Passatge.

El pavelló de Can Passanals serà el tercer espai que aculli el Passatge en aquests 10 anys d’història. El Centre Cívic i Cultural La Vinícola i la piscina d’estiu han estat els escenaris d’aquestes primeres edicions, i enguany l’acció es traslladarà al primer pavelló construït a Montbui, i on actualment es desenvolupen competicions d’hoquei patins i tennis taula.

Les entrades anticipades, que estalviaran bona part de les cues, es venen al preu de 2 euros a Mont-Àgora i als establiments Gonzalo, Seymar i Ferreteria La Tossa del municipi. El mateix dia de 31 es podran adquirir al preu d’un euro.

El regidor Abel Fanega recorda que “estem treballant perquè aquesta edició mantingui l’esperit d’energia i positivitat de les anteriors edicions. La clau és l’equip de voluntaris i persones que ho faran possible. Encara és possible participar d’aquesta experiència. S’ha creat un grup al Facebook per informar de l’activitat: “Halloween, el Passatge del Terror. Festa i Activitat per als Joves”. A aquest grup podreu fer arribar les vostres propostes, suggerències, etc. Volem fer un Passatge participatiu i que respongui a les expectatives”.

FER UN COMENTARI

*