Inici Futbol El partit d’homenatge a l’ex-president del Fàtima Juan Antonio Bernal acaba en...

El partit d’homenatge a l’ex-president del Fàtima Juan Antonio Bernal acaba en taules

COMPARTIR

[Img #12206]

Emotiu partit homenatge a l’amic Juan Antonio Bernal (al centre de la imatge, amb jaqueta marró), un malagueña que va estar al capdavant del FC . Fàtima durant catorze temporades. Després d’una dilatada trajectòria professional en terres catalanes , va optar per fixar la seva residència al poble malagueny d’Álora un cop jubilat.
Dissabte, els seus amics i ex – companys de la Junta Directiva del FC. Fàtima van decidir fer-li un partit homenatge , coincidint amb la seva visita a terres catalanes. Amb aquest motiu, el president del FC . Fàtima. José Hernández, va convidar la Unió Esportiva Sant Maure. En la prèvia del partit es va disputar un partit amistós entre els més petits de les dues entitats { Promeses } . Es van imposar els grocs , però obviem posar el resultat , ja que es tractava tan sols d’un partit perquè els més petits es sumessin a la festa .
Amb anterioritat a l’inici del partit es va produir el lliurament de regals a l’amic Bernal per part de diverses personalitats. En un primer lloc seria el president del Sant Maure, Fermín Cid, el que lliuraria un petit trofeu a l’homenatjat. Seguidament arribaria el torn per al representant del Molt Il · lustre Ajuntament d’Igualada , en la persona d’Albert Tarrida, del Patronat Municipal d’Esports. En tercer lloc , el Capità del FC . Fàtima. { Fredi } , li lliuraria una pilota signada per tots els components de l’equip. EL mític jugador fatimenc Kiku va lliurar-li una fotografia emmarcada del FC . Fàtima. El secretari, de la Junta Directiva del FC. Fàtima. Jaume Pelfort va fer entrega d’un ram de flors a l’esposa del Sr Bernal, la senyora Rosa. Per finalitzar , el president del Fàtima José Fernández va lliurar-li una placa commemorativa. Els prolegòmens van acabar amb la sacada d’honor per part de l’homenatjat .
El partit
Tarda molt freda a Can Massarnau , amb unes ràfegues de vent, que dificultaven el joc dels dos equips.
Els mauristes van comptar amb baixes importants a la convocatòria: Pedro – David Amat . – Sergio Torres . – Joan Carrera i Joan Salines . Amb tal motiu , el tècnic maurista va haver convocar tres jugadors de l’equip filial . AD . Vista Alegre . Dani Rivero . – Carlos Castellana i Joan Segura .
Els locals tenien clar que volien dedicar la victòria a l’homenatjat , per això , sortirien al camp súper motivats . Al davant, els grocs del Sant Maure , que com sempre , van intentar treure la bola jugada des de la línia defensiva .
Fins al Mnt.15 . Els de Paquito , tindrien el control total del joc . Fruit d’això , seria el
0-1 . Marcat per Cristian Rodríguez , en una gran jugada d’equip , amb la conducció per la part esquerra de l’atac maurista , per part d’Aitor . Passada de la mort cap enrere , i entrant des de la segona línia , Cristian remata a plaer .
Mnt.18 Clara oportunitat per als locals , en una rematada a boca de canó de Litus , davant el porter Toni Loarte . El porter groc , salva in extremis la primera ocasió del FC. Fàtima.
Mnt.25 Penal sobre Aitor Martínez . El llança Xavi Nieto , però la pilota surt fora fregant el travesser de la porteria de Dani González .
Al Mnt.33 , el tècnic Paquito , ordena als suplents que iniciïn l’escalfament , signe inequívoc que hi haurà un ampli nombre de canvis en el descans .
Mnt.43 Els jugadors locals , reclamen un possible penal sobre Litus . El col·legiat , ben posicionat , deixa seguir el joc . S’arribaria al descans , amb el 0-1 al marcador.
A la segona part, el Fàtima surt decidit a buscar l’empat i fruit d’això arribaria el gol de Nadir . Mnt.50 . Jugada per la banda dreta de l’atac local . Diagonal perfecta , perquè Nadir , controli i bata el porter maurista . David García , que va jugar en el segon període .
Mnt.68 Els defensors locals , juguen la pilota cap al seu porter , i aquest l’agafa amb les mans .
El col · legiat , va haver d’indicar lliure indirecte a favor dels mauristes , es tracta d’una clara cessió , però va optar per deixar seguir el joc .
Mnt.85 Possible penal sobre Eric Zamora , que l’àrbitre va deixar sense sancionar , des de la meva posició el penal em sembla clar . Amb taules al marcador, s’arribaria al final del partit .
El FC . Fàtima , amb el seu joc habitual , posant la brega i la intensitat que els caracteritza , mentre els mauristes , van jugar més a controlar la pilota , en una tarda freda , on vam poder assistir a un partit disputat amb exquisida esportivitat per ambdós equips . La festa acabaria amb una Botifarrada per als jugadors dels dos equips.
Malgrat estar en el període Nadalenc , el futbol no descansa . Amb aquest motiu, el proper dissabte dia 4 de gener a les 16 Hores (enlloc de les 17:00 previstes inicialment), al municipal de Montbui, nou partit amistós que enfrontarà als equips de la UD . San Mauro i el CF . Igualada.
Àrbitre . Sergi Carrera . Col · legi { Anoia } – Valoració . { Correcte }
Àrbitres Assistents . Srs Josep Salines i Sergi García .
FC . FÁTIMA :
David González . – Pol – Dani Sánchez . – Rubén Vázquez . – Danielillo . – Fredi . – Litus . – Kiku . – Siscu . – David Ortiz . – Iván .
També . – Omar . – Aaron . – Nardi . – Josep . – Alex . – Rubén Arroyo . – Jordi .
UD . SAN MAURO :
Toni Loarte . – Dani Rivero . – Cristian Castaño . – Carlos Martínez . – Cristian Rodríguez . – Carlos Marimon . – Ionut Felepco . – Eric Zamora , – Aitor Martínez . – Joshua Romero . – Xavi Nieto .
També . – David García. – Joan Segura . – Alex Llanas . – Oscar Simón . – Carlos Castellana . – Carlos Simón .
GOLS :
0-1 . Mnt.15 Cristian Rodríguez .
1-1 . Mnt.50 Nardi .
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*