Inici Motor El Parcmotor acull aquest cap de setmana les Tres Hores de Resistència...

El Parcmotor acull aquest cap de setmana les Tres Hores de Resistència de Clàssiques

COMPARTIR

[Img #29832]El Parcmotor de Castellolí acull aquest dissabte 30 d’abril les Tres Hores de Resistència de Clàssiques de motos. El Trofeu Català de Clàssiques té cada día més seguidors gràcies a una feina impecable per part de Javier Gil, màxim responsable del campionat.

 

Javier Gil ha aconseguit tenir un ple absolut (tenint que tallar inscripcions, deixant alguns pilots en la reserva), i també compte amb la total col·laboració dels circuits. Per això aquest any ha posat una especial atenció en el públic i per això ha afegit tota una sèrie d’activitats a les curses, molt atractives per tots els amants del motor.

 

Les carreres de Resistència de Clàssiques d’aquesta nova època, comencen a finals de 2013, a Alcarràs, on es va realitzar una cursa de 2H, a manera d’assaig, amb 18 equips inscrits.  Al 2014 es van fan 2 curses: una a Alcarràs amb 18 equips i l’altre a Calafat amb 31 equips.

 

En el  2015 Parcmotor Castellolí va entrar dins del calendari del Trofeu Català Resistència de Clàssiques, disputant-se tres curses de 3H: a Alcarràs, amb 39 equips,  a Parcmotor Castellolí, amb 33 equips, i a Calafat, amb 44 equips, i 60 sol·licituds.

 

Sense dubte aquesta disciplina ha anat creant autèntics addictes, essent tal l’èxit que pràcticament en 24 hores van quedar exhaurides les inscripcions per la cursa que es durà a terme el proper 30 d’abril, amb més de 70 sol·licituts, tenint-se que tallar les inscripcions a 54 equips de tot arreu d’Espanya i 2 de França.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*