Inici Societat El nou Centre de Dia Montserrat obre portes

El nou Centre de Dia Montserrat obre portes

COMPARTIR

[Img #26213]A finals d’any es posarà en marxa a Igualada el Centre de dia Montserrat, ubicat on fins fa un any i mig hi havia la llar d’infants la Ginesta. Després de les obres d’adeqüació, el nou equipament gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) acollirà el personal i l’activitat que fins ara es realitzava al Centre de dia Arian i s’hi sumaran els nous usuaris que hi estiguin interessats. El trasllat del centre permetrà al CSSI deixar de pagar el lloguer del local de l’Arian, que suposava una despesa anual de 25.000 €.

 

El dissabte dia 12 de desembre es realitzarà una jornada de portes obertes entre les 11:00 i les 14:00 hores durant la qual tothom podrà visitar el Centre de dia Montserrat, situat al carrer Nicolau Tous, 34 d’Igualada.

 

Les obres de reforma i construcció del nou centre de dia han costat uns 800.000 euros i han estat finançades pel CSSI. La reforma ha inclòs la instal·lació d’un eficient sistema de climatització, que inclou 10 pous de geotèrmia de 100 metres de profunditat cada un. El centre s’ha adequat a totes les normatives vigents d’accessibilitat, usabilitat i seguretat, adaptant l’edifici i jardins a les necessitats dels futurs usuaris.  

 

El nou centre ofereix 40 places públiques, concertades amb el Departament de Benestar Social i Família, i 9 places privades. Disposa de 730 m2 construïts i d’un ampli jardí de 2000 m2 amb aparells per fer gimnàstica i zona de passeig. Els usuaris podran escollir horaris flexibles i disposaran de servei de transport i de menjador.

 

Les inscripcions estan obertes fins esgotar les 49 places disponibles Les persones interessades en sol·licitar més informació o conèixer les condicions d’accés, poden contactar amb els professionals del CSSI al telèfon 93 804 16 16.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*