Inici Economia El New York Times tria un cava anoienc com un dels millors...

El New York Times tria un cava anoienc com un dels millors del món per aquest estiu

COMPARTIR

[Img #15114]El diari New York Times ha seleccionat el cava Bohigas Brut Nature -elaborat per l’odenenca Caves Bohigas- com un dels 20 millors vins i caves del món per a la temporada d’estiu. En un reportatge titulat “Summer’s Winners: 20 Wines por $20” (Guanyadors de l’estiu: 20 vins per 20 dòlars), el prestigiós diari nord-americà afirma que el cava Bohigas Brut Nature “és lleuger i espumós, saborós i fresc, amb puresa que demana reomplir el got”, alhora que recomana el seu maridatge amb gambes i ostres. Actualment, Bohigas és present a un total de 17 països de tot el món i el negoci a l’estranger suposa el 89% del total de les vendes. Per al mercat exterior, Bohigas forma part de Terra Nostra de Vinos, un consorci format per cinc cellers de diferents denominacions d’origen. El mercat estranger que més ha crescut el darrer any és precisament el dels Estats Units, que actualment suposa el 7% de la facturació total, a la vegada que es preveu un nou increment de cara el 2014.

 

El 90% de la producció de Bohigas, a l’exterior

 

Caves Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat en un enclavament privilegiat de la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió.
Caves Bohigas produeix anualment al voltant de 650.000 ampolles, entre 560.000 de cava i 90.000 de vi. D’aquestes, gairebé el 90% es distribueix al mercat exterior. A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*