Inici Motor El Moto Club Piera, reconegut a la gala de la Federació

El Moto Club Piera, reconegut a la gala de la Federació

[Img #27482]El passat dissabte 23 de gener es va celebrar la Gala de Lliurament de Premis de l’FCM 2015 a l’auditori de la Torre Telefònica de Barcelona. Un esdeveniment que, com cada any, reuneix els primers classificats de totes les categories en l’àmbit del motociclisme i on se’ls lliura un diploma i trofeu. Des de futures promeses fins a pilots totalment consolidats, van anar pujant sobre l’escenari enmig d’una gran ovació de tot l’auditori.

Pel que fa a l’apartat de Moto Club, l’FMC Piera va rebre dos premis com a club guanyador en dues categories de del Campionat de Catalunya de Trial. En l’apartat de Pilots també van ser premiats els pilots del MC Piera. La pierenca Mireia Lozado rebia el premi pel subcampionat de Catalunya de Trial categoria Open Femení, Paula Mansergas el subcampionat de Catalunya en Base Femení i Carla Caballé tercera en la categoria Open Femení. En masculí, el pilot pierenc Pol Mediñá es va endur dos premis, el primer de Campió de Catalunya de trial de nens i l’altre per haver estat tercer en la categoria Promo 125. També Sergi Ribau rebia el premi de Campió de Catalunya de Trial en Promo 125.