Inici Motor El Moto Club Igualada, present al Ral·li de Tàrrega

El Moto Club Igualada, present al Ral·li de Tàrrega

[Img #2700]La Copa de Catalunya de ral•lis de Terra ha arribat al seu punt i final aquest cap de setmana amb la disputa de la 19a. edició del Ral•li de Tàrrega. La prova era puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral•lis, la Copa i l’Open de Catalunya de ral•lis de terra.

El ral•li, organitzat per l’escuderia WRC Management, constava d’un tram cronometrat, Los Pilans, que la trentena de participants havien de completar en tres passades en un sentit i tres més en sentit [Img #2701]invers. El terreny, molt dur a causa de les baixes temperatures durant la nit, va anar canviant amb a mesura que es va anar aixecant el dia i va satisfer els participants.

El ral•li el va guanyar el Mitsubishi Lancer EVO X de Climent Domingo i Joan Venceslao que es van apuntar els sis scratx de la jornada. La seva conducció, ràpida i efectiva, va permetre Climent Domingo i Joan Venceslao obtenir un avantatge d’un minut i 42 segons sobre els segons classificats, la parella de l’escuderia Osona Carles Llinàs i Joan Torra. Llinàs i Torra, amb el seu habitual Ford Fiesta RS. El tercer calaix del podi el va completar doncs la parella del Motor Club Sabadell Xavier Domènech i Xavier Moreno, que van acabar la cursa a 1 minut i 58 segons del líder i a 16 segons del segon classificat.

Dos equips del Moto Club Igualada van participar en aquesta proba, Raimon Moratò i Xavier Dagà, amb Citroën Saxo VTS, van finalitzar en una meritòria 15ª posició de general i van ser tercers del Grup A2 reservat als vehicles de dues rodes motrius.

L’altre equip del MCI va ser el format per l’Odonenc Joan Morros i Javier Carrillo, que amb el seu Habitual Volkswagen Golt GTI i desprès d’un llarg període d’inactivitat en aquest 2012 van acabar en la 19ª posició scratch i van ser 8ens del grup N.