Inici Futbol El Montserrat s’imposa al campió Òdena en el darrer partit de la...

El Montserrat s’imposa al campió Òdena en el darrer partit de la temporada

[Img #22723]Les Comes, es preparava per baixar el teló de la Temporada 2014-15. Rebent al Campió CE. Odena, en el que es presumia un derbi molt interessant. Abans de començar el partit, els jugadors i cos tècnic de la UD. Montserrat, van fer el passadís al Campió.

El CE. Òdena havia perdut un únic partit en les 33 jornades disputades. Seria el Calaf en la jornada 28.
{19 abril 2015} Calaf 2 – CE. Odena 1. Mentre que els de Paquito, van realitzar una segona volta espectacular, amb quinze jornades sense conèixer la derrota, i aconseguint 9 victòries consecutives, que amb la d’aquesta jornada sumen deu. La victòria davant del Campió, assegura la cinquena posició per als vermells amb 60 punts.

El CE. Odena, va tenir una major possessió de la pilota, només en els primers vint minuts del partit. Jugant un clar quatre- 1-3-DOS. Amb Xavi Magdaleno per davant de la defensa, i Josep Copoví i Xavi Valls en punta, amb Isma Barrantes a la mitja punta. Però amb el pas dels minuts, la possessió de la pilota, s’aniria igualant.

Hi va haver una jugada curiosa tipificada en les regles del joc, la que el col·legiat va encertar malgrat la seva dificultat. Mnt.14. Cessió de la pilota de la defensa visitant cap al seu porter. David García es rellisca, i perd una bota, per colpejar la pilota sense la mateixa. El col·legiat indica lliure indirecte al vèrtex de l’àrea petita part esquerra. Dani Muñoz, toca en curt, per al tret d’Alex Llanas, que obliga a David, a lluir-se per enviar la pilota a córner.

Mnt.30. Roger Pajares, empeny a Aitor, gairebé, sobre la línia de l’àrea de penal visitant. Lliure Directe perquè Alex Zamora la posi, i rematada Vivancos, per sobre del travesser

Mnt. 43. Hadri Koma, Agafa un tret a escassos metres de Dani Loarte, però el porter vermellenc, el per a dos temps, en loo que podria haver significat el 0-1 a dos minuts del descans.

Segona Part:

Mnt.54 Jugada d’Alex Llanas, per assistir a Aitor, el tret de estigui, posa a prova el porter visitant, per ficar el puny i enviar l’esfèrica a córner, evitant el 1-0 per als locals.

1-0. Mnt.51 Aitor s’interna per banda esquerra fins a la cuina, passada de la mort, en veure l’arribada de Dani Muñoz, que no falla, i fa pujar el 1-0 al marcador.

Mnt.58 Dani Muñoz, lluita per una pilota dividida, però no s’adona de la proximitat del col·legiat, i se l’emporta per davant acabant tots dos a terra, l’àrbitre, triga uns segons a reaccionar, i planeja sobre les Comes, una possible suspensió del partit per lesió del col·legiat. Afortunadament, tots dos es recuperen, i es posa la pilota en joc amb un voti neutral, o pilota a terra.

2-0. Mnt.61 Pau Borrega {Pròpia Porta} Xut de Vivancos, que colpeja en Pau, desviant la trajectòria de la pilota, sense que el porter David, pugui evitar el gol. El gol deixa molt tocat al CE. Odena, al tenir només 30 minuts per donar la volta al marcador.

3-0. Mnt.78 Aitor Martínez.
La jugada la inicia Ángel Blanca, banda esquerra, el seu marcador, sol·licita posició de fora de joc a l’àrbitre, però aquest deixa seguir. Blanca, per a Alex Zamora, el qual fa una diagonal a l’altre costat del camp, veient l’arribada d’Aitor, que marca a plaer.

Mnt.82. L’afició local, canta «Torres et volem, Torres queda’t» Aquest mateix càntic, es va produir repetidament, un cop finalitzat el partit. David Torres, i Vivancos, són dos dels jugadors que van fer algun comentari de deixar l’equip per l’edat,

Mnt.85. Jordi Domenech, substitueix a Dani Loarte, sota els pals de la porteria local. Just premi per a Jordi Domenech, que no dubto a donar un cop de mà a l’equip, perquè es poguessin jugar les últimes jornades amb un porter, que ha estat tot un referent en el futbol comarcal les últimes dues dècades.

4-0. Mnt.87 Aitor Martínez. Pilota en profunditat per a Aitor, que es va per velocitat dels defensors del Odena, per plantar-se davant David, i marcar el quart.

Tant el cos tècnic, com la Junta Directiva de la UD. Montserrat, volen agrair a socis i aficionats, el suport que van donar a l’equip, durant tota la temporada. Es confirma la continuïtat del tècnic Paquito per a la temporada que ve, i s’indica també, que ja s’està treballant sobre les possibles incorporacions, per cobrir les possibles baixes, que poguessin produir-se una vegada finalitzada la temporada.

Àrbitre.- Sr. Oriol Rodríguez Silván. Colegio.- Granollers. Valoració.- Correcte en línies generals.