Inici Futbol El Montserrat li remunta el partit al Carme (4-1)

El Montserrat li remunta el partit al Carme (4-1)

Bona entrada a Les Comes per presenciar el derbi comarcal de la categoria. El Carme es va adelantar al marcador al minut 14 mitjançant García Peinado, que va aprofitar una indecisió entre els centrals locals i el porter Loarte.

[Img #21778]Amb el marcador favorable, els visitants es van col·locar amb un 4-51, amb Sillero com a únic referent a la punta d’ataca, amb incorporacions esporàdiques de Gerard Font.

La línia defensiva, molt junta a amb el migcamp, cosa que ocasionava que els vermells no trobessin espais a la zona ample per triangular i fer parets que els apropessin a la porteria defensada per James.

Amb el gol en contra, els homes de Paquito van mostrar una mica d’ansietat per empatar el partit, veient que les oportunitats no arribaven amb el pas dels minuts.

De fet, la millor oportunitat del primer temps per empatar va passar per les botes d’Àlex Zamora, quan al minut 27 es va quedar sol davant James, però el seu xut quedaria entre les cames del porter del Carme.

Al descans, Paquito va fer dos canvis per reconduir la situació, Blanca es va enganxar a la línia de calç a la banda esquerra, de la mateixa manera que ho va fer l’extrem dret.

En obrir més el camp i canviant el joc interior pel de bandes, van quedar més espais pel joc d’Àlex Llanas i Aitor Martínez a la zona ampla.

Quan es portaven 10 minuts del segon temps, va aparèixer Àlex Zamora, per finalitzar amb gol una bona jugada d’equip, triangulant entre els homes d’atac.

L’empat donaria ales als locals, que en el 66′ marcarien el 2-1 i dos minuts després el 3-1, deixant tocat al conjunt carmetà. Ambdós gols arribaren d’igual manera: centrades mesurades per banda esquerra d’ataca, per a sengles remats de cap al fons de la xarxa d’Àlex Zamora i Isaías.

El Carme va aguantar amb un bon to físic fins el minut 60, però durant la darrera mitja hora el Montserrat va estar més fresc físicament, el que va permetre als locals jugar amb un punt més de velocitat, per apropar-se cada cop amb més perill a l’àrea de Jaume. El 4-1 el marcaria Blanca just abans d’entrar en temps de descompte.

El Carme no té un mal equip. Ton Sendra i Sillero són els homes de referència, però en aquest partit s’imposà més la preparació física dels locals a la qualitat tècnica dels dos jugadors mencionats anteriorment.

En aquest matx Aitor no ha pogut marcar per l’estret marcatge al que fou sotmès pels centrals del Carme, de fet, tampoc li arribaren pilotes per definir en els metres finals. Però va aparèixer Àlex Zamora per anotar els dos gols que permetrien als vermells donar-li la volta al marcador.

La propera jornada el Montserrat es desplaça al camp del segon classificat, l’Atlètic Vilafranca, dissabte dia 25.

UD Montserrat (4): Loarte.- Isaias.- Dani Muñoz.- Torres {89}.- Alex Zamora.- Márquez.- Marimón {39}.- Pallares.- Alex Llanas.- Viancos. Aitor Martínez. També.- Jordi Domenech {ps}.- Núñez.- Blanca.- Tutusaus.- Tuatxo.- Tomas.

Substitucions: Mnt. 45. Blanca per Dani Muñoz  i Tutusaus  per Vivancos; Mnt. 75. Tuatxo  per  Pallares; Mnt. 78. Tomas  per  Alex Zamora.

CE Carme (1): James {9}.- Rodríguez.- Jordi Riba {43}.- Ventura.- García Navarrete.- Josep Calaf.- Gerard Font {63}.- Sillero. Closa.- Toni Sendra.- García Peinado. També.- Albert Poch.- Françesc Calaf.- Manzano.- Rubio {60}.- Llorens.- Salom.
Substitucions: Mnt. 45. Manzano  per  Jordi Riba i Françesc Calaf  por  Ventura; Mnt. 57. Rubio  per  Josep Calaf.; Mnt. 73. Albert Poch  per  Closa i Salom  per  García Peinado.

Gols: 0-1 Mnt.14 García Peinado. 1-1 Mnt. 55 Alex Zamora. 2-1 Mnt. 66 Alex Zamora. 3-1 Mnt. 68 Isaias. 4-1 Mnt. 89 Blanca.