Inici Hoquei El Monbus Igualada Hoquei Club guanya a la pista del Vilanova

El Monbus Igualada Hoquei Club guanya a la pista del Vilanova

[Img #12275]

Primera victòria del 2014 i també la primera de la temporada fora de casa pel MONBUS IHC. Els igualadins s’han imposat al cuer en un partit de 6 punts, amb angoixes en una primera meitat molt trabada, i amb suficiència en un segon temps espectacular. I és que en moltes fases del partit l’IHC ha jugat un hoquei d’alta qualitat, ràpid de patí i de circulació de bola , al primer toc, amb instint assassí en l’execució… És clar que també hi ha hagut minuts de descontrol (especialment quan el Vilanova ha capgirat el 0 a 2 inicial) però els de Monclús han sabut refer-se abans d’arribar al descans (amb dos gols consecutius de Pla que avui n’ha fet 4. Ha estat el moment clau del partit. Aquí l’IHC ha posat el fonaments de la quarta victòria de la temporada.
Avançar-se, patir i remuntar
El partit no podia començar millor pels arlequinats. Als 44 segons Baliu ha muntat contratac per la banda i ha creuat la bola a l’escaire(els jugadors locals han protestat perque entenien que la bola no havia travessat la línia de gol). 4 minuts més tard una altra contra ha propiciat el 0 a 2. Llença el contratac Pla , combina amb Molas que assisteix al segon pal per l’arribada de Vives.
El 0 a 2 semblava dibuixar una primera part molt més plàcida del que realment ha estat. Perque els locals han estat capaços de donar-li la volta al marcador amb dues contres i una FD per blava a Baliu. Amb el 3 a 2 el partit entrava en una dinàmica perillosa pel MONBUS perque el Vilanova creia en a victòria i apretava totes les boles. Per sort aleshores ha aparegut un Sergi Pla clarivident de cara a porta. Amb dos grans remats en 23 segons li ha tornat a donar la volta al marcador. Ho ha arrodonit Jassel Oller amb una FD, amb un xic de fortuna, a falta de 33 segons per acabar la primera meitat. El pitjor de la tempesta havia passat. Però encara havia d’arribar una última tronada.
Piconadora arlequinada
El partit estava en el punt exacte de cocció. Si l’IHC era capaç de marcar un tercer gol de diferència podia trencar la capacitat de resistència del rival. Per desgràcia ha estat el Vilanova qui s’ha aprofitat d’una jugada de molt mala sort (una bola exterior, aparentment sense perill, ha fet un bot inesperat just davant de l’estic de l’Elagi que volia guanyar temps pel contratac i se li ha aixecat cap a dins de la porteria). El MONBUS ha superat el cop i només 1 minut i mig després Pla i Vives s’han associat en un contratac que ha culminat l’Oriol. Tornaven els dos gols de diferència. Que 25 segons després han estat 3 per una canonada exterior de Baliu. I encara faltava la segona part del show Pla que ha tornat a aprofitar els minuts final de període per fer dos gols més. Tots dos en excel.lents jugades col.lectives.  El primer trena Pla-Ori-Ton i Pla que executa, tot a una velocitat vertiginosa. I el segon gairebé amb els mateixos protagonistes. Roba bola en TON, passi per l’Ori, i aquest a Pla que aixeca la bola a l’escaire. El Mambo+1 podria encara haver-se ampliat perque Jassel Oller ha enviat una FD al ferro a falta de 7 minuts pel final. El marcador ja no s’ha mogut però si la banqueta igualadina ja que Monclús li ha pogut tornar a donar minuts a Nil Garreta que ha tornat a fer un partit seriós, com és habitual en ell, i ha disposat d’una grandíssima oportunitat que li ha aturat el també igualadí Albert Povedano. Ara amb els 14 punts, 6 de consecutius, el MONBUS prepararà la complicadíssima visita de dissabte que vé a Calafell.
VILANOVA 4 (3/1) Povedano, Pastor, Pàmies (1), Pujals, Aragonés (2), equip inicial. D.Lòpez, Martinez (1), Sabater, Cuevas, Pujals.
MONBUS IHC 9 (5/4) Elagi, Ton (2), Molas, Pla (4), Vives (2), equip inicial. Jassel (1), J.Muntané, Garrera. Vilaseca i A. Ferrer.
GOLS: 0-1 Baliu (m 0.44), 0-2 Vives (m 4.46), 1-2 Aragonés (m 6.48), 2-2 Pàmies FD (6.44), 3-2 O. Martínez (m 15.20), 3-3 Pla (m 20.24), 3-4 Pla (m 20.53), 3-5 Jassel FD (m 24.27). SEGONA PART. 4-5 Aragonés (m 7.26), 4-6 Vives (m 10.05), 4-7 Baliu (m 10.40), 4-8 Pla (m 14.19), 4-9 Pla (m 14.31).
INCIDÈNCIES: 3/4 d’entrada a les Casernes, amb una nodrida presència igualadina i també d”espies” del Vilafranca, que serà rival ben aviat dels arlequinats (concretament s’han desplaçat a Vilanova el primer i segon entrenador dels vinicoles, Jordi garcia i l’ex-IHC, Fidel Noguera).
En el partit previ de sub-23 els igualadins s’han imposat per 3 a 6 amb gols d’Edgar Peralta, Albert Querol i David Carles (que ha tornat a jugar 10 minuts després de la seva lesió).