Inici Hoquei El Monbus Igualada HC venç al Tordera a les Comes

El Monbus Igualada HC venç al Tordera a les Comes

[Img #14597]El MONBUS IHC segueix creixent. L’equip ha aprés a guanyar sense estar massa fi i contra el Tordera ha sabut patir i aguantar un resultat ajustat. L’últim minut amb un gol per cada equip ha estat la sublimació d’aquest patiment però la realitat és que els arlequinats podríen haver sentenciat el partit abans ja que han disposat de dues FD que en aquesta ocasió no han volgut entrar (una d’elles ha anat fins i tot al pal). El magnífic slàlom de Jassel en el quart gol ha evitat ensurts més grans.

PRIMERA PART ARLEQUINADA

Els de Francesc Monclús han dominat els primers 25 minuts. Oriol Vives ha avançat al MONBUS amb un tir al primer pal (el seu 25è gol a l’Ok LLiga). Bolcatto ha empatat 1 minut me´s tard aprofitant una assistència de Parra al segon pal. Però aviat Jassel i Muntané han obert distàncies amb dos grans remats (el de Jassel en el servei d’una falta i el del Joanet amb un bon tir ras i creuat. El 3 a 1 es podria haver ampliat amb un gol que els àrbitres han anul.lat perque la bola havia rebotat en l’esquena de Met Molas. El 3 a 1 donava tranquil.litat però no resolia res.

ÚLTIM MINUT DE BOJOS

El partit es podria haver acabat si el pal no desvia el llençament de Vives en el minut 16 i mig. La realitat és que no ha entrat. Ni aquest ni el de Met Molas ja amb el 3 a 2 en el marcador (Castañé de penal). I amb l’ajustadíssim 3 a 2 s’ha entrat a l’últim minut. El de la bogeria. Jassel Oller ha fet el seu segon gol de la nit amb una magnífica jugada individual. Ha anat regatejant rivals en carrera i s’ha plantat sol davant del porter. “L’home de gel” ha sabut superar amb mestratge la seva estirada i ha plantat el 4 a 2 al marcador. Faltaven només 23 segons i tot semblava acabat. Però només servir de centre els visitants han marcat (Bolcatto des de mitja pista) i ha estt un tornar a començar. Les Comes han viscut els pitjors 19 segons de tot aquest 2014  però a la fi els 3 punts s’han quedat a casa i amb ells la permanència matempatica a l’Ok LLiga. A més Liceo i Vic s’han quedat com els únics equips que han pogut guanyar els dos partits aquesta temporada als arlequinats.

MONBUS IHC 4 (3/1) Elagi, Met Molas, Ton Baliu, O. Vives (1), i S.Pla, equip inicial. Jassel (2), J.Muntané (1). P.Vilaseca, N.Garreta, A. Ferrer.

TORDERA 3 (1/2) Lopez, Castañé (1), Bolcato (2), Parra, Cuenca, equip inicial. Martos i Aldrich,

GOLS: 1-0 O.Vives (m 11), 1-1 Bolcato (m 12.13), 2-1 Jassel (m 15), 3-1 J.Muntané (m 16). SEGONA PART. 3-2 Castañé penal (m15.21), 4-2 Jassel (m 24.37), 4-3 Bolcato (m 24.41).

INCIDÈNCIES: Els àrbitres Jorge Garcia i Maria Teresa Martinez han anul.lat un gol a l’IHC a la primera meitat (ja amb el 3 a 1 en el marcador).