Inici Hoquei El Monbus Igualada guanya a Sant Sadurní en la darrera cita abans...

El Monbus Igualada guanya a Sant Sadurní en la darrera cita abans de la Final Four

El MONBUS IHC arribarà a la Final Four amb el reforç d’una victòria sòlida a l’Ateneu Agrícola davant d’un Noia que es col.loca en zona de perill. Els arlequinats s’han situat amb un clar 0-2 i tot i que els cavistes han reduit diferències un gol de Met Molas a falta de 9 segons han permès afrontar la segona meitat anb molta tranquil.litat. L’1 a 4 abans de complir el minut 5 ha acabat de sentenciar el partit. El 2 a 4 de Bargalló no ha afectat la bona defensa igualadina que ha sabut aguantar les 8 faltee d’equip i també la victòria. I ara ja si. Només s’ha de pensar en la Cers.

ARRENCADA FULMINANT. ACABADA DECISIVA

Els de Francesc Monclús han arribat a Sant Sadurní amb ganes de seguir lluitant per un passaport europeu i d’agafar forces pel repte, també europeu, del cap de setmana que vé. L’IHC ha travessat l’equador de la primera meitat dominant clarament el marcador amb un 0-2. El primer de Ton Baliu als 2 minuts en el servei d’una falta. I el 0-2 al minut 12 amb una gran jugada personal de Pla, que munta una contra, afronta Gil, el deixa assegut anb un doble ganxo i marca un gol de videoteca.

El Noia, conscient del que s’hi jugava, ha intentat pressionar i ha aconseguit reduir diferències amb una acció de Borja, que recupera bola i bat l’Elagi des de la frontal. Molas, però, ha fet un gol psicològic a falta de 9 segons. Una acció a mitjes amb Dani Lòpez, que ha aguantat la bola i ha assistit Molas al segon pal que ha rematat una bola rasa, imparable.

MOLAS REPETEIX

El Met s’ha convertit en l’home dels gols decisius. Perque a l’inici de la segona meitat Molas s’ha inventat una cullera des dela frontal que ha sentenciat el partit. Francesc Bargalló ha intentat posar emoció al partit definint amb una cullera a mitja alçada una jugada col.lectiva pel darrera de la porteria. El marcadora ja no s’ha mogut. El MONBUS ha fet una gran defensa i l’Elagi ha aparegut com sempre aturant un penal (Molas i Baliu no han pogut aprofitar les FD de 10 i 15 faltes d’equip). Tot i la pressió ambiental l’Igualada ha certificat els 36 punts que l’atancen a Europa.

NOIA 2 (1/1) L.Gil, Estrller, Del Amor, Albesa i Xaus, equip inicial. Bargalló (1), Borja (1), i F.Gil.

MONBUS IHC 4 (3/1) Elagi, Ton Baliu (1), Met Molas (2), Sergi Pla (1),  Dani Lòpez, equip inicial. Joanet Muntané, Jassel Oller. Teti Vives, Nil Garreta, Àlex Ferrer.

GOLS: 0-1 Ton Baliu (m 1.58), 0-2 Pla (m 12), 1-2 Borja (m 13.15), 1-3 Met Molas (m 24.51). SEGONA PART. 1-4 Met Molas (m 4.29), 2-4 Bargalló (m 12).

INCIDÈNCIES: Ple a l’Ateneu (gràcies a l’entrada de franc) amb una gran presència d’igualadins. Joanet Muntané ha hagut d’anar a urgències per un cop al nas de Borja. En principi tot indica que no hi ha res trencat.

El partit del sub-23 no s’ha pogut jugar per problemes amb el col.legi d’àrbitres i el Noia. Els igualadins hauran d’esperar una jornada més per proclamar-se campions de lliga.

Mentrestant el Benjamí A ha assolit la classificació pel Campionat de Barcelona com a primer de grup.