Inici Hoquei El Monbus Igualada cau al Vendrell i queda fora d’Europa (1-0)

El Monbus Igualada cau al Vendrell i queda fora d’Europa (1-0)

L’equip sub-23 de l’IHC acabava de proclamar-se campió de lliga en imposar-se al  Vendrell per 3 a 6. Era el millor presagi per la gesta que havien de fer els “grans”. Guanyar al Vendrell a casa seva i quan els locals s’hi jugaven la lliga europea. Valia la pena intentar-ho pel que hi havia en joc: entrar per 27 ena temporada consecutiva a Europa. I els arlequinats s’hi han quedat molt a prop. Especialment en una gran segona part en la qual han merescut guanyar. Però l’ex-IHC, Xus Fernàndez, ho ha impedit amb una gran actuació. A la fi ha valgut el gol de Sergi Miras i l’IHC ha quedat irremeiablement fora d’Europa.

[Img #22341]Una part per cada equip

La  primera part ha estat clarament pels locals que han imprés un ritme molt alt al seu joc. L’IHC ha resistit gràcies a un Elagi sensacional, especialment quan l’equip ha jugat en inferioritat per una targeta blava injusta a Jassel Oller (fins a 4 aturades impossibles en 2 minuts). També és cert que el Vendrell ha enviat un parell de boles al pal. En definitiva el gol de Miras ha estat encara un peatge no gaire car.

Al descans un empat classificava al MONBUS per Europa. I els igualadins han sortit endollats per aconseguir-lo (com a primer pas per arribar a la victòria. Tot i que el Vendrell li ha fet una defensa mixta per desconectar Ton Baliu de la creació (cosa que han aconseguit de manera molt limitada), l’IHC ha posat setge a la porteria de Xus. Fins a 11 grans oportunitats arlequinades que l’ex de l’IHC ha aconseguit aturar (incloses 2 FD, l’última a falta de 32 segons). Però no hi ha hagut manera… la bola s’ha arribat a passejar a centímetres de la línia de gol però s’ha negat a entrar. I l’IHC ha sortit d’Europa. La ratxa de presència ininterrompuda haurà de tornar a començar.

VENDRELL 1 (1/0): Xus, Creus, Miras (1), J.Ferrer, Mitjans, equip inicial.

MONBUS IHC 0 (0/0): Elagi, Ton, Met Molas, Pla i Dani, equip inicial. Jassel, J.Muntané. Garreta, Teti i A.Ferrer.

Gols: 1-0 Miras (m. 14)

Incidències: Gran entrada al pavelló vendrellesenc amb una importantíssima presència de seguidors igualadins, amb els campions sub-23 entre ells. A la grada l’ex-jugador de l’IHC Pep Torras.