Inici Bàsquet El Monalco guanya dues de les finals intercomarcals de bàsquet

El Monalco guanya dues de les finals intercomarcals de bàsquet

COMPARTIR

El passat dissabte 23 de maig es van celebrar les Finals Intercomarcals de Bàsquet dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya a Igualada. Aquestes finals les disputaven els equips campions de les comarques del Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès i Anoia. Va estar organitzada pels Consells Esportius d’aquestes comarques.

 

 

En categoria aleví masculí, el campió va ser el Volerany del Garraf que va guanyar a la final a l’Escola Garcia Fossas d’Igualada per 53 a 20. En el partit pel tercer i quart lloc, el Sant Ramon de l’Alt Penedès va guanyar al Vedruna del Baix Llobregat per 72 a 65.

 

 

[Img #22647]En categoria aleví femení, el Monalco es va imposar a la final al CBS Groc de Sant Feliu de Llobregat per 49 a 40. En tercera posició va quedar el Bàsquet Samà de Vilanova i la Geltrú.

 

 

En la categoria infantil masculí, l’equip del Santa Teresa de Jesús va guanyar al Vilanova Bàsquet Endavant a la final per 62 a 18.

 

 

En categoria cadet-juvenil femení, el Monalco va ser el campió al derrotar a la final al Guardiola de Font-rubí per 56 a 13. Aquí podeu trobar el recull fotogràfic.

 

 

Dissabte, finals intercomarcals de futbol sala

El proper dissabte 30 de maig se celebren la resta de Finals Intercomarcals, les de futbol sala (a Vilafranca i a Sitges), les d’handbol (al Baix Llobregat i Òdena) i les de vòlei (Vilafranca). Els equips que representaran a l’Anoia són els següents: Futbol 7 aleví masculí: Mestral. Handbol: aleví masculí- Castell d’Òdena, aleví femení- Apiària. Infantil femení: Pla de Les Moreres. Infantil masculí: E.E.Handbol Òdena. Volei: aleví i cadet femení: Igualada VC. Juvenil Femení: La Torre de Claramunt. Futbol sala: aleví masculí- Emili Vallès, infantil masculí- Joan Mercader, Cadet masculí- Pere Vives, Juvenil masculí- Monalco.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*