Inici Bàsquet El «Mestre Vila Vell» torna a ser un fortí per l’Òdena Club...

El «Mestre Vila Vell» torna a ser un fortí per l’Òdena Club de Bàsquet

ÒDENA CB Sènior – CB CORBERA B                 70-32

Després d’una ratxa de mals resultats, l’equip sènior va tornar a guanyar i a més a superar a un rival de la part mitja de la taula, de manera contundent.

Després del primer quart (21 a 4), el partit ja no va tenir història ja que els corberencs no van trobar la manera de parar als jugadors locals ni tampoc superar la seva defensa.

Per part dels locals, van jugar dos jugadors de l’equip sots 21, Palomas i Vilaginés, que van jugar molt bé durant els minuts que van estar a pista.

Encara hi ha algunes baixes en l’equip que de ben segur agrairan el descans amb motiu de les festes nadalenques i poder tornar amb tots els efectius a ple rendiment.

Máximo, Salanova, Bové, Vilaginés, Palomas, Vidal, Moreno, Noguera, Llansana i Soriano.

ÒDENA CB júnior – ELDELTANOTICIES.COM CBC        65-58

L’equip júnior, amb només 6 jugadors, va derrotar a un dels equips capdavanters del campionat. Un parcial d’inici (10 a 2) va quedar neutralitzat als pocs minuts (10 a 11). El partit va anar molt igualat fins el tercer quart, quan els visitants van aconseguir una diferència de 5 punts i en començar el darrer quart aquest avantatge ha arribat als 11 punts.

Amb el marcador vuit a baix (45 a 53), els odenencs van començar a apretar en defensa i amb uns quants contraatacs va arribar un parcial de 13 a 0, aconseguint d’aquesta manera posar-se per davant en el marcador a només 4 minuts pel final. Avantatge que ja no es tornaria a perdre a pesar que els locals van acabar jugant amb només 4 jugadors.

Ferrer (17), Marimón (21), Cuevas (16), Camacho (4), Iglesias (5) i Augé (2).

ÒDENA CB Sots 25 femení – CB TONA             63-31

Partit que enfrontava a dos equips igualats a la taula, si be l’Odena CB amb dos partits menys. L’equip visitant es va presentar curt d’efectives, i això es va anar notant progressivament en el seu rendiment. Una sortida molt ordenada de les odenenques i una defensa molt correcta, sumat a la superioritat en l’alçada, va fer que es tanqués el primer parcial amb un 13 a 5, tot i que aquesta diferencia hauria estat més gran si l’encert en el tir hagués estat l’acostumat.

En el segon quart, una sortida mes forta del CB Tona i el carrusel de canvis de l’equip local, va permetre a les visitants anotar més, però les locals van incrementar el seu encert de cara a cistella, i es va arribar a la mitja part amb 30 a 17 al marcador. El tercer quart va ser una còpia del primer, amb moltes errades de les nostres jugadores, però compensat amb una defensa asfixiant i molta força al rebot, i es va tancar amb 14-5. El darrer quart va ser un tràmit, ja que les jugadores visitants estaven molt cansades, lo que va donar a les odenenques moltes segones i, fins i tot terceres opcions en els seus atacs, i el parcial va quedar en 19-9.

Marín 4, Júlvez 5, Sagarra 12, Raja 11, Monclús 8, Farreras 10, Forn 11, Riba i Familia 2.

ÒDENA CB Sots 21 – CB PUIG REIG             66-62

Partit molt complert el jugat per l’equip sots-21, amb una defensa pressionat després de cistella i els contraatacs vertiginosos una vegada aconseguit el rebot defensiu.
Només la pèrdua de concentració en alguns moments del partit, provoca que els rivals es recuperin, com va passar en els darrers instants del partit, quan els visitants apunt van estar de empatar el partit quan uns segons abans, semblava que el partit ja estava sentenciat.

Vivó, Amezcua, Martí, Fajas, Gabarró, Miret, Palomas, Vilaginés, Fullana, Ollé i Máximo