Inici Festes El Mercat de la Masuca regala punts de llibre per Sant Jordi

El Mercat de la Masuca regala punts de llibre per Sant Jordi

COMPARTIR

[Img #6390]El Mercat de la Masuca d’Igualada celebrarà Sant Jordi regalant als seus clients un punt de llibre molt especial. Aquesta és una nova iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca, que els repartirà de forma gratuïta entre totes les persones que realitzin un compra en qualsevol botiga membre de l’Associació aquest proper 23 d’abril.

En total s’han fet fer una mica més de 4.600 punts de llibre amb una rosa i la senyera catalana, per una banda, i una relació de totes les botigues membres de l’Associació i els seus telèfons, per l’altra. Amb aquesta iniciativa, el Mercat vol premiar la fidelitat dels habituals del Mercat. Per aconseguir un d’aquests punts de llibre només s’haurà de fer una compra en qualsevol botiga membre de l’associació de paradistes del Mercat el proper dimarts, festivitat de Sant Jordi.

Les activitats per Sant Jordi, però, no s’acaben aquí. Recordem que aquest dissabte 20 d’abril s’ha programat un concurs de dibuix a la Ludoteca de la Masuca per als més petits del Mercat. Hi haurà tres categories i premis per a cadascun dels guanyadors. Hi podran participar nens i nenes de 3 a 10 anys, durant el matí de dissabte.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*