Inici Societat El Ludoespai del Centre Cívic del Pla d’Òdena ja ha obert les...

El Ludoespai del Centre Cívic del Pla d’Òdena ja ha obert les seves portes

COMPARTIR

[Img #32462]Aquest dilluns 3 d’octubre obria el Ludoespai, un espai per compartir el joc en família al Centre Cívic del Pla d’Òdena. Aquest servei romandrà obert de dilluns a dijous de les 17:00h a les 19:00h. Es tracta d’un servei gratuït que l’Ajuntament d’Òdena posa a disposició de totes les famílies que vulguin gaudir del joc amb altres nenes/ns i famílies.

 

Fins ara aquest servei s’oferia a les instal•lacions de l’Avió de Paper però aquest centre ha recuperat la seva activitat de llar d’infants i s’ha buscat aquest nou emplaçament dedicat al lleure dels més petits. Com explica la regidora d’ensenyament, Amparo Hernández, “la reactivació de l’Avió de paper com a llar d’infants no ens permetia seguir desenvolupant el servei de ludoespai a les seves mateixes instal•lacions i no volíem deixar d’oferir-lo, per això hem adequat un espai del Centre Cívic amb aquesta finalitat”.

 

El Ludoespai és un espai pensat perquè vagin a jugar els infants de qualsevol edat amb les mares, pares, o altres adults de la família. En aquest servei es dóna importància a la riquesa del joc compartit entre les diferents generacions. Els nens i nenes poden adonar-se que les persones grans més properes són capaces de deixar de banda la feina, les presses i els maldecaps per dedicar-los un temps de qualitat en un espai pensat per a això.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*