Inici Llibres El llibre de la Marató. Fil conductor: la solidaritat

El llibre de la Marató. Fil conductor: la solidaritat

COMPARTIR

[Img #2719]En el llibre de La Marató de TV3 d’enguany, i ja en fa quatre edicions que és publica, s’apleguen un conjunt de textos i il.lustracions que tenen com a fil conductor la idea de la solidaritat. Cada autor i creador ho ha expressat a la seva manera, a través d’una història, d’una reflexió o d’un recurs gràfic. Tots hi han col.laborat generosament i han aportat el talent personal per fer possible aquesta obra conjunta.

Cada text és un univers de sentit, una mirada, una perspectiva sobre la solidaritat. Junts teixeixen una visió que recupera l’expressió més genuïna de solidaritat. Aquesta no és obra d’un dia, ni es resol en un gest. Tant de bo que aquest llibre sigui un estímul per pensar-la, però, sobretot, per practicar-la.

El llibre de La Marató d’aquest 2012, subtitulat: ‘Tot està per fer i tot és possible’ és publicat conjuntament per Televisió de Catalunya i Ara LLibres. Des del passat 12 de novembre ja és disponible en paper a totes les llibreries i també a la Botiga en línia de TVC. Disponible en format electrònic a la plataforma de distribució i difusió Libranda, i el seu preu de venda és de 10 euros.

El llistat d’autors que han participat en aquest llibre de La Marató és extensa i variada: Francesc Torralba, Albert Om, Josep Maria Fonalleras, Andreu Buenafuente, Blanca Busquets, Salvador Macip, Toni Batllori, Carles Capdevila, Sebastià Alzamora, Maria Barbal, Forges i Àlex Rovira. També inclou un text original de Salvador Espriu, titulat: ‘He deixat endarrere el sorral i la barca’. Recordem que el proper any 2013 és commemorarà el centenari del poeta, dramaturg i novel•lista català.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*