Inici Futbol El juvenil del Futbol Sala Òdena perd dos amistosos

El juvenil del Futbol Sala Òdena perd dos amistosos

L’equip juvenil del CFS Òdena ha jugat 2 partits aquest cap de setmana. El primer el van disputar el divendres al vespre a l’Escola Pia contra Fe’l Cafè (equip sènior de la lliga d’afeccionats de futbol sala de Vilanova del Camí). El partit va acabar amb derrota per 5-1. Els juvenils van començar molt bé el partit dominant la possessió de la pilota però no materialitzaven les jugades, cosa que ho va aprofitar l’equip rival per anar-se’n 2-0 al descans.

A la represa, els locals van posar el 3-0 al marcador en un gol desafortunat de rebot. Els odenencs aconseguirien escurçar distàncies amb el 3-1 però el rival va matar el partit fent 2 gols més en dues contres.

El diumenge, els juvenils van jugar al pavelló Mestre Vila Vell d’Òdena contra el Manresa B (equip rival durant la temporada) l’últim partit amistós abans de començar la temporada, i el partit també va acabar en derrota, aquest cop per 2-6.

Els locals van notar les 5 baixes que tenien per aquest partit i a més a més durant el partit, 2 jugadors més van acabar lesionats (per sort no és res greu). Els manresans es van avançar 0-2 al principi del partit però els odenencs van remuntar aconseguint el 2-2 però a l’última jugada de la primera part, el Manresa va marcar el 2-3.

A la segona part, l’Òdena va acusar el cansament i les baixes i van encaixar un parcial de 0-3 arribant al 2-6 final.

Aquest cap de setmana comencen la temporada al grup 2 de la tercera divisió juvenil el dissabte a les 16:00 a la pista del F.S. Enomatiz Castelldefels.

El sènior, després d’una setmana de descans, tornarà a la competició disputant la tercera jornada de lliga del grup 5 de la tercera divisió de futbol sala el diumenge a les 16:00 al Pavelló Mestre Vila Vell d’Òdena davant l’Esport Bruc F.S.

Per altra banda, l’equip infantil jugarà el seu segon partit amistós el dissabte al matí a les 11:00 al pavelló Mestre Vila Vell d’Òdena davant l’IES Pla de les Moreres.