Inici Teatre El Grup Teatre Jardí, de la Pobla, torna a escena amb la...

El Grup Teatre Jardí, de la Pobla, torna a escena amb la comèdia “Políticament incorrecte”

COMPARTIR

[Img #4760]El Grup Teatre Jardí, de la Pobla de Claramunt, que havia estat inactiu durant uns anys, torna a escena aquest proper cap de setmana. Els actors poblatans representaran, el diumenge 24 de febrer, la comèdia de Ray Conney “Políticament incorrecte”, una obra en què es barregen els afers polítics i amorosos.

La representació començarà a les 6 de la tarda a l’Ateneu Gumersind Bisbal. Les entrades es podran adquirir a partir d’una hora abans de començar la representació a la taquilla del local. El cost de les entrades serà amb l’aportació d’aliments (arròs, llegums, oli, llet, cacau en pols, pastes, tonyina o sardines) que es destinaran a les famílies desafavorides del municipi. En cas que no es portin productes, el preu de l’entrada serà de 4 €, que aniran destinats a la mateixa finalitat.
“Políticament incorrecte” és una comèdia d’embolics que tracta d’un assumpte amorós entre un ministre del PP i una diputada socialista de l’oposició. A primera vista sembla un pla perfecte: una nit a l’Hotel Palace, cava, caviar, ostres… i tot mentre se suposa que estan al Congrés de Diputats negociant els pressupostos generals de l’Estat. Però no tot serà tan bonic i la situació s’anirà complicant mica en mica.

Actualment, el Grup Teatre Jardí està format per dotze poblatans i poblatanes, sota la direcció de l’Esther Touriñán, que ja havia ocupat aquest lloc anteriorment. Els actors són: Maribel Gallardo, Mireia Buera, Cisco Mañé, Marina Torres, Mireia Ferrer, Albert Escolà, Joan Tort i les noves incorporacions de Carolina Telechea i Manel Torres. També hi ha tres apuntadores que són la Carme Vallès, l’Elisenda Herranz i la Lioba Badias. Per a la confecció dels decorats es compta amb la col•laboració de l’Enric Argelich i del Jordi Costas.

El nou Grup Teatre Jardí es va retrobar entre els mesos de setembre i octubre de 2011. D’aquí va sorgir la idea de portar a escena l’obra de Ray Conney. Els assajos es fan els dimecres i els divendres, de les 10 del vespre a les 12 de la nit, a l’Ateneu Gumersind Bisbal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*