Inici Futbol El Futbol Sala Montbui pateix fins al final per guanyar

El Futbol Sala Montbui pateix fins al final per guanyar

Els montbuiencs arribaren al partits sent líders del seu grup, sabent que els seus màxims rivals per l’ascens havien aconseguit els tres punts no podien perdre i menys davant el nombrós públic assistent a Montaqua.

El partit va començar totalment controlat per els locals, amb molta possessió de pilota i finalitzant les jugades. El primer gol va arribar en el minut 4, quant Aitor en una jugada individual de les seves començant des del seu propi camp. Aquest gol va fer baixar l’intensitat defensiva dels grocs i poc a poc Alheña anava agafant mes protagonisme i posant a prova a Cuevas. Així que en el minut 9 una errada de marcatge deixa sol a un jugador visitant i aquest fa el 1-1. Pocs minuts mes tard, Carlos feia pujar el 2-1 al marcador. A 5 minuts del final els dos equips amb 5 faltes es controlaven per no fer una falta que els condemnaria al doble penal. Cal destacar el gran encert del porter visitant evitant que el resultat al descans fos mes contundent per als montbuiencs, malaguanyant jugada darrera jugada l’assalt dels grocs.

A la represa seguia la mateixa tònica que la primera part, molt atac dels locals que es veien frustrades davant la gran actuació del porter d’hospitalet. En un llançament de porteria Cuevas va veure la possibilitat de contraatac amb una passada cap a Alberto, però aquests dos jugadors no es van entendre i els visitants van aprofitar per posar l’empat a 2 a poc mes de 10 minuts per acabar el partit. El partit estava a punt de finalitzar i els grocs van fer pressió a tota la pista per intentar prendre alguna pilota a prop de l’àrea rival, un rival que portava cinc faltes i sabent que la sisena els condemnaria al doble penal. Fruit d’aquesta pressió Alberto va fer  el 3-2 al minut 28. Els temps restant, l’equip visitant va sortir de cinc, però el marcador no es va tornar a moure.

Així doncs, una victòria més pels homes de Xavi Fito que encapçalen la classificació amb 27 punts. Van jugar per el FS Montbui: Cuevas, Ramallo, Juan, Kevin, Toni Rol, Oli, Carlos, Javi, Alberto, Aitor, Cano y Fran.