Inici Futbol El Futbol Sala Montbui es retroba amb la victòria a casa

El Futbol Sala Montbui es retroba amb la victòria a casa

[Img #12878]Inici de la segona volta del campionat de lliga dels montbuiencs contra un dels equips capdavanters de la classificació.
El partit no va començar gens bé per als interessos dels grocs, que veien com en dos minuts disputats de partit, els visitants s’avançaven 0-2 en el marcador, fet que va obligar a l’entrenador local a demanar un temps mort per intentar col·locar els seus jugadors a lloc. A partir d’aquít, els anoiencs és van ficar en el partit, van canviar el seu joc esperant el rival a mitja pista per sortir al contraatac, i així va ser com van aconseguir empatar el matx 2 a 2, primer Javi al minut 6 i després Toni al minut 8. Amb aquest resultat la tònica del partit continuaria sent la mateixa, molta possessió de pilota per als visitants sense perill , mentre que els jugadors del FS Montbui desaprofitaven contres molt clares per desfer la igualada, en canvi en els últims minuts de joc de la primera meitat serien els d’El Papiol els que van poder desequilibrar el marcador amb bones ocasions, però el lluminós de Montaqua no és mouria més fins al xiulet final de la primera part.
A la represa els locals van sortir molt concentrats i serien ells els que duien el control i els que tindrien les primeres ocasions de gol, però aquest no arribaria fins al minut 3 de joc quan un penal assenyalat per unes mans dins l’àrea, el transformava Sergi en el 3 a 2. Els minuts passaven i el marcador no és movia fins que va arribar la jugada desafortunada del partit, un xut aparentment sense perill dels del baix Llobregat s’introduïa al fons de la porteria montbuienca sense que el porter Alejandro hi pogués fer res, aquest gol tornava a establir la igualada 3 a 3 en el marcador. Amb aquest resultat, els visitants, carregats de faltes, veien com es quedaven amb un jugador menys per doble amonestació, fet que van aprofitar els locals per avançar-se 4 a 3 al límit dels 2 minuts que van estar amb superioritat. Els papiolencs molt més preocupats per les decisions de l’àrbitre que no pas del joc, veurien com els anoiencs incrementaven l’avantatge 5 a 3 després de que Carlos finalitzés un contraatac. A falta de 8 minuts per a la conclusió del partit, els de l’Orange van sortir amb porter jugador, els locals és van saber defensar molt bé fins a la manca de 30 segons per a la fi que del partit que veien com els empataven el partit a 5. Tot indicava que aquest seria el resultat final, però una gran jugada dels montbuiencs només sacar de centre, la finalitzava Carlos novament per fer el 6 a 5 a falta de 17 segons. Els rivals novament van sortir amb porter jugador, i una pèrdua de pilota va provocar un llançament des de mitja pista d’Alberto que seria tallat amb les mans fora de l’àrea per part d’un jugador visitant suposant-li l’expulsió i castigat amb un llançament de 10mts que Sergi el transformava en el 7 a 5 final després que el porter aturés el seu xut.

Alineació: Alejandro, Aitor, Oli, Alberto, Asens –cinc inicial- Toni(1), Jose, Sergi (2), Carlos (3), Javi(1), Juan i David.