Inici Futbol El Futbol Sala Can Titó encaixa un ajustat 3 a 2 a...

El Futbol Sala Can Titó encaixa un ajustat 3 a 2 a Sant Sadurní

El Can Titó Futbol Sala Vilanova del Camí va caure derrotat per un ajustat 3-2 en el seu desplaçament a Sant Sadurní d’Anoia. Els vilanovins van fer un partit molt seriós, on la mala fortuna, una vegada més, i la nefasta actuació arbitral, van impedir que s’emportés els tres punts.

Els de Can Titó es van avançar al marcador amb un gol matiner de Jordi Dalmases, però acte seguit, l’equip local va aconseguir empatar. Amb aquest resultat va acabar la primera meitat, on els visitants van dominar i crear les ocasions més clares.

A la represa, el FS Sant Sadurní va aconseguir avançar-se amb el 2-1, però l’alegria no els hi va durar gaire, ja que  Javi Puga va tornar a anivellar el marcador. Amb 12 minuts de partit per jugar, els àrbitres van voler ser protagonistes sent molt permissius davant la duresa empleada pel FS Sant Sadurní. A més a més, la mala fortuna de cara a porteria feia desesperar als vilanovins, que, a més a més, van veure com els locals aconseguien, a falta de 6 minuts per la finalització del matx, el gol de la victòria.

Cares llargues al conjunt vilanoví que tanca una primera setmana de competició de 2016 negre, amb resultats molt dolents, però amb bones sensacions en el seu joc.

Tampoc hi ha hagut gaire sort entre els equips base aquesta jornada. Els alevins han estat els únics a sumar davant l’empat a casa del FS Solsona: 6-6. L’Escola Futbol Sala Comptat d’Urgell es va imposar 3-1 als juvenils. I l’equip sènior B va perdre per 2-5 en el partit disputat a Can Titó, davant el FS Piera.