Inici Cinema El film que Isabel Coixet va rodar a Igualada s’estrena l’abril

El film que Isabel Coixet va rodar a Igualada s’estrena l’abril

COMPARTIR

[Img #3860]Està previst que la nova pel·lícula d’Isabel Coixet, ‘Ayer no termina nunca’, s’estreni a finals d’abril malgrat que la productora encara està acabant d’estudiar la data exacta. El film es projectarà a la Berlinale, que comença el set de febrer, concretament a la secció paral·lela Panorama.

‘Ayer no termina nunca’ transcorre l’any 2017 i es tracta d’un paisatge que és resultat de les conseqüències de tot el que vivim en aquest moment”. Així s’expressa Isabel Coixet quan parla [Img #3861]de l’argument del seu nou film, que s’ha gravat en diverses localitzacions d’Igualada. Javier Cámara i Candela Peña són els actors principals de la pel·lícula, que es va començar a rodar el setembre passat.

Durant el rodatge, Coixet va afirmar que el llargmetratge “presenta dues maneres diferents d’afrontar la vida i el moment que vivim, una més idealista i l’altra més pràctica”. Els protagonistes són una parella, que interpreten els actors Javier Cámara i Candela Peña, “que fa cinc anys que no es veuen, ja que ell viu a Colònia -Alemanya- i ella s’ha quedat aquí”, va explicar Coixet.

Al setembre es va donar a conèixer que tot l’equip de la pel·lícula va signar una clàusula de confidencialitat per evitar que es desvetlli la trama de la nova cinta. Només es coneix que és una mescla del món de ‘Mi vida sin mi’ barrejat i la situació actual.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*