Inici Cinema El Festival Zoom inicia una campanya de micromecenatge per garantir la qualitat...

El Festival Zoom inicia una campanya de micromecenatge per garantir la qualitat tècnica de les projeccions

COMPARTIR

[Img #10362]El Festival Zoom, que després de 10 anys s’ha convertit en un punt de trobada imprescindible pel sector audiovisual amb les millors produccions per a televisions, ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per tal de poder continuar garantint la qualitat tècnica de les projeccions. Es tracta d’un element clau en un festival on es donen cita els professionals de la ficció televisiva per mostrar les seves darreres produccions.

La campanya respon a la necessitat de donar solucions imaginatives a la manca de recursos i garantir així la continuitat del Festival, mantenint la qualitat dels continguts i les projeccions. El suport del sector audiovisual, les cadenes de televisió que hi participen -TV3,Antena 3, Atresmedia i TVE, entre d’altres- i el públic, impulsen els organitzadors a continuar explorant diferents fòrmules. En declaracions a Ràdio Igualada la passada setmana, no descartaven portar una part del programa a Barcelona si això ha de garantir la supervivència del Zoom.

La recaptació per Verkami anirà destinada a garantir la qualitat tècnica de les projeccions. L’organització del Festival condiciona el Teatre Municipal de l’Ateneu amb la millor tecnologia en equips d’àudio i imatge per convertir-lo en una sala de cinema de qualitat. Per això, demanen un mínim de 2500€ que aniran destinats també a recolzar la campanya de màrqueting i publicitat per tal de difondre el Festival i poder compartir tots els continguts del Zoom amb el màxim de públic possible.

El Festival Zoom rep el suport de l’ICEC i l’Ajuntament d’Igualada, i compta amb la col·laboració d’un grup d’empreses de la comarca i arreu: Sita Murt, Cymatic, L’art de la Llum, Rosebud Films, Dlktssen Disseny, Caràtula Audiovisuals, Global Producions, Tintaprint, Cdnet, Videolab i Cerveses Moritz.

La 11a edició del Festival Zoom tindrà lloc entre el 27 de novembre i l’1 de desembre de 2013 i les recompenses als mecenes es llliuraran durant els dies del festival.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*