Inici Cinema El fenomen ‘Ocho apellidos catalanes’ omple a Mont-Àgora

El fenomen ‘Ocho apellidos catalanes’ omple a Mont-Àgora

COMPARTIR

[Img #26502]L’oferta cinematogràfica de Cinemes Mont-Àgora va superar amb escreix les millors previsions durant el pont de la Puríssima. Més de 3.200 persones van assistir a les diferents projeccions de les estrenes de la setmana, “Ocho apellidos catalanes” i “Sinsajo II”. Especialment destacable va ser l’afluència d’espectadors al fenomen televisiu de l’any a nivell espanyol, “Ocho apellidos catalanes”, una comèdia que va fer ple en totes les sessions projectades a la sala petita i que també va omplir la sala auditori a les diferents projeccions.

 

“Ocho apellidos catalanes”, després de 19 dies encartell, ja és la pel·lícula més taquillera de l’any a Espanya. En aquestes dues setmanes i mitja ha recaptat 24.596.470 euros gràcies a 3.891.988 espectadors des de la seva estrena. En els darrers dies ha avançat a “Los Minions” i “Jurassic World”. Amb aquests 24,6 milions d’euros -encara llunyans dels 56 milions del seu predecesora-, entra també en el quintet de les pel·lícules espanyoles més taquillera de la història d’Espanya, darrere de, òbviament, “Ocho apellidos vascos”, “Lo imposible”, “Los otros” i “El orfanato”.

 

“Star Wars, el despertar de la fuerza”, el 18 de desembre

 

Els plats forts de les festes nadalenques cinematogràfiques continuaran durant les properes setmanes. Així, el divendres 18 de desembre es podrà veure a la Sala Auditori de Mont-Àgora l’estrena d’”Star Wars, el despertar de la fuerza”, una de les pel·lícules més esperades pels cinèfils i pels seguidors de la nissaga “Star Wars”. Cinemes Mont-Àgora serà un dels cinemes comercials catalans que viurà l’estrena d’aquesta pel·lícula, que ha aixecat molta expectació, i que promet omplir de nou les sales cinematogràfiques del país.

 

Adreçada a un públic familiar, el dia de Nadal, s’estrenarà a Cinemes Mont-Àgora “Carlitos y Snoopy”, la gran aposta del cinema d’animació per a aquestes festes.  

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*