Inici Futbol El femení del CF Igualada guanya amb autoritat

El femení del CF Igualada guanya amb autoritat

[Img #6294]Un matí de primavera amb sol i calor va acompanyar l’expedició del C.F. Igualada Femení a terres osonenques. El Sant Quirze és un dels equips de la part baixa de la taula i no havia d’inquietar l’Igualada.

Tot i així les locals han sortit fortes, intentant donar alguna sorpresa que les allunyés de les posicions de descens i l’Igualada, que ha anat de menys a més, ha passat moments del partit una mica delicats.

Les blaves s’han avançat al minut 6 de la primera part amb un gol de la Mariona després d’una jugada trenada de tot l’equip i, en especial, de la davantera. El gol però no ha donat el domini clar que es podia esperar a les de l’Anoia, sinó que ha fet que les blanc-i-vermelles creixessin i pressionessin amb intensitat l’Igualada qui ha anat agafant el pols del partit a mesura que passaven els minuts.

L’empat a la mitja hora de joc ha estat neutralitzat de seguida quan una falta a la zona de mitjos l’ha xutat l’Araceli impecablement al fons de la porteria.

A la represa el Sant Quirze ha cremat els seus darrers cartutxos en els primers minuts en que ha inquietat una mica la porteria igualadina, però de seguida ha anat baixant al mateix ritme que l’Igualada pujava i l’1-3 que ha marcat la Marina rebent un xut llarg de la Noelia ha estat definitiu per les locals.

La resta de segona part ha estat completament de domini de les noies de Santi Ramos i Paco Pablos que han fet bastant el que han volgut amb la pilota. Una passada des del mig del camp l’ha aprofitat la Stefany per fer de vaselina l’1-4 que tancaria el marcador.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Janet Mendoza (Esther Soler 57′), Yaiza Moratilla (Núria Miquel 46′), Carla Navarro, Míriam Solies (defensa), Elena Alert, Araceli Barroso, Jèssica Pablos (Stefany Ferrer 57′) (centre del camp), Mariona Marsal, Judit Pablos (Jèssica 82′), Marina Salanova (Ainoa Carrillo 66′) (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

U.D. SANT QUIRZE DE BESORA: Elisenda Morales, Sílvia Robles, Meritxell Guiteras, Irene Muñoz, Anna Prados, Mireia Vázquez, Ivet Vilar, Noemí Roma, Èlia Bonada, Laia Bargalló Alba Santamaria. Suplents: Montserrat González, Anna Codina, Anna Colldelram, Sandra Ramírez, Alba Moreno, Anna Teixidó

ÀRBITRE: Gabriel Canet Esteve. Assistents: Roger Castella Urbón – Alexandre Hernández Ortega

GOLS: 1-0 Mariona (6′), 1-1 Irene (31′), 1-2 Araceli (34′), 1-3 Marina (49′), 1-4 Stefany (73′)

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a Meritxell (67′), Elisenda (69′), Mariona (90′)

PROPER PARTIT: Dissabte a 2/4 de 7 de la tarda, partit disputadíssim a Les Comes entre l’Igualada i l’Espanyol. L’afició,com mai, haurà de fer de jugador nº 12 i donar tot el suport a l’equip.