Inici Bàsquet El femení del Bàsquet Igualada guanya al Terrassa en un partit vibrant

El femení del Bàsquet Igualada guanya al Terrassa en un partit vibrant

[Img #2658]AC.Martínez (3), M.Quintana (4), L.Icart (10), N.Minguet (20), C.Carner 6) -cinc inicial-. M.Pujol (6), V.Júlvez (3), A.Acevedo (1), X.Freixas (7), M.Torra, J.Fuertes, È.Compte

Parcials: 15-13, 13-10 (28-23), 18-17 (46-40), 14-12 (60-52) Àrbitres: J.L.Gallardo, J.Salud

Tercera victòria consecutiva del Depimés CB Igualada A a casa enfront la JE Terrassa A. En el partit d’anada les terrassenques s’havien endut la victòria en un partit molt disputat i se sabia que el d’avui també seria un partit molt vibrant i disputat amb un alt ritme de joc, i així ha estat.

El primer període ha estat marcat per la igualtat en el marcador. Els dos equips treballaven bones defenses individuals. Les blaves anotaven carregant el joc amb el joc interior i les blanques carregant el joc en les jugadores exteriors. Al final d’aquest període, 13 a 15.

[Img #2659]En el segon període les igualadines van seguir manant en el joc i en el marcador però no eren capaces d’aconseguir més diferència degut a les nombroses pèrdues de pilota de manera innecessària. Les bones defenses no eren recompensades amb cistelles en atac per això del poc tempteig. Les terrassenques, un equip que es caracteritza pel seu encert des de 6,25 veia com només podien anotar un triple en els primers 20 minuts de partit gràcies a l’excel·lent treball defensiu de les noies del Depimés. La defensa individual amb canvis defensius negava la circulació i l’alliberament de les visitants en el perímetre. Les terrassenques podien mantenir-se a pocs punts de les igualadines gràcies al seu joc exterior i a les excel·lents situacions d’1×1 que acabaven amb cistelles de sota cistella. Les locals no podien parar les penetracions ni amb el treball d’ajudes. Al descans s’arribava amb un ajustat 28 a 23.

El tercer període va ser el de més igualtat per als dos [Img #2660]equips i amb la màxima anotació per part d’ambdós conjunts. Les igualadines continuaven castigant amb el joc interior i les terrassenques amb la pressió a tota pista i les penetracions. En aquest període l’Igualada va ser capaç d’aconseguir rebotejar ofensivament fet que produia segones opcions en atac que acabaven amb cistella. Al final d’aquest període i gràcies a un triple de la JET, el marcador reflectia un 46 a 40.

L’inici del darrer període les terrassenques van sortir a per totes sobretot amb una defensa molt agressiva fet que va provocar la pèrdua de pilotes per part del conjunt igualadí i de cistelles ràpides visitants. En aquest inici, les visitants es posaven a només tres punts amb un parcial de 0 a 5, 48 a 45. Semblava que l’equip de Pere Sancerí podia capgirar la situació ja que dominava el timing del partit i anaven de pujada. Però les igualadines lluny de posar-se nervioses per al marcador i jugant amb el cap fred van ser capaces de desempallegar-se del [Img #2661]rival i amb un triple es col·locaven a 6 punts que donava una mica d’aire a l’equip igualadí. Un parcial de 9 a 2 en 4 minuts posava amb avantatge de 8 punts a l’equip del Depimés. En el darrer minut, les blaves van treballar per aconseguir incrementar l’avantatge i aconseguir endur-se el bàsquet average que era de 9 punts. Al final no va poder ser però es va aconseguir una important victòria que permet seguir en segona posició a l’equip del Depimés Igualada empatat amb 7 victòries i 5 derrotes amb el Reus Deportiu i el Sant Adrià. D’aquesta manera es deixa a la JET a tres victòries.

El següent partit de l’equip igualadí serà el proper 15 de desembre a les 19h de la tarda a la sempre difícil pista del Reus Deportiu.