Inici Bàsquet El femení del Bàsquet Igualada cau davant el campió de la passada...

El femení del Bàsquet Igualada cau davant el campió de la passada temporada

[Img #9984]Parcials: 9-21, 23-16 (37-32), 14-14 (46-51), 10-15 (56-66)

Àrbitres: Q.Martínez i A.Puig

Van jugar pel CBI: A.C.Martínez, N.Minguet (8), L.Icart, X.Freixas, P.Català (15) -cinc inicial- C.Carner (4), M.Quintana (6), V.Júlvez , È.Compte, A.Acevedo (23).

El Depimés CB Igualada cau per primera ocasió en aquesta temporada de Copa Catalunya, i ho fa davant el campió de l’edició passada, el Joventut Les Corts. A Les Comes es va veure un molt bon partit [Img #9985]de bàsquet, on les igualadines van plantar cara a un rival molt poderós, però les visitants van ser millors i es van endur la victòria.

Els primers cinc minuts van ser un intercanvi de cistelles entre les anoienques i les barcelonines. Però amb 5 a 7 en el marcador, les visitants van aprofitar els minuts en què les locals van baixar la intensitat defensiva i no van trobar encert en l’atac per aconseguir un parcial de 16 a 0 en només quatre minuts de joc, i que una cistella al final del primer quart del CBI només va fer que maquillés el resultat de 9 a 21 quan havien passat deu minuts de joc.

Al segon quart les noies d’Emili Ortiz van ser conscients que per seguir vives en el partit no podien permetre’s regalar res, i tornant a realitzar defenses intenses i aconseguint tres triples en aquest període, van retallar distàncies en el marcador i al descans s’arribava amb 32 a 37.

[Img #9986]Després del descans la intensitat va incrementar encara més, i tot i que les visitants van agafar en alguna ocasió fins a 10 punts d’avantatge, les igualadines gràcies a una gran defensa i molt de treball van poder arribar a la fi del tercer període cinc punts per sota en el marcador, 46 a 51.

En l’últim quart el partit estava per decidir, i no va ser fins a l’últim minut de partit quan el Joventut Les Corts va marxar de 12 punts en el marcador que va quedar sentenciat. Un gran partit en general de les anoienques, que van plantar cara a un dels millors equips de la competició, no es va veure premiat amb una victòria per la qual van lluitar fins al final.

La setmana que ve el Depimés CB Igualada A es desplaça per jugar a Santa Coloma de Gramenet per jugar la quarta jornada de la competició contra el Bàsquet Draft. El partit serà el dissabte 5 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre, i les igualadines buscaran retrobar-se amb la victòria en un partit que serà de ben segur molt complicat.