Inici Futbol El Fàtima no es rendeix i guanya a un bon Base Vilanova...

El Fàtima no es rendeix i guanya a un bon Base Vilanova La Geltrú

El passat dissabte, el FC Fàtima jugava contra el Base Vilanova La Geltrú a casa, en un partit que es plantejava molt complicat des de l’inici, ja que els del Garraf estan realitzant una magnífica temporada, minvada potser per les baixes i per la manca de jugadors en partits importants. El partit va arribar al descans amb empat a zero, amb igualtat d’ ocasiones, però amb un Base molt més ficat en el partit i demostrant un bon domini en la possessió de la pilota. La segona meitat va ser molt millor, i el Fàtima, més concentrat, va saber superar la defensa dels visitants i es van posar amb un avantatge al marcador, que s’aconseguiria establir fins al desenllaç. Partit vistós i molt net, amb poques targetes i amb gran esportivitat per part de dos conjunts, l’afició local va poder gaudir novament de la victòria a Can Masarnau, i confirmant que la permanència és factible, però que s’haurà de lluitar fins a finals de maig per poder ser un fet.

La primera meitat fou molt igualada, ambdós equips concentrats en el seu joc, un Base Vilanova dominador de la possesió i sempre intentant guanyar l’esquena. El Fàtima per altra banda, amb més profunditat creaba més ocasions que els del garraf, sortint bé al contra-atac i sent constants en el treball defensiu. S’arribaría amb empat a cero al descans i amb ocasions clares pels dos equips.

La segona part fou millor per els locals. El segon temps va començar semblant, un bon Base Vilanova amb possesió. Malgrat així, l’atac del Fàtima fou més adient, i la pressió es va notar en atac, sent el Base quí es trobés durant els primers quince minuts amb problemes. Al minut 61, s’avançaríen els fatimenys, amb un llançament directe desde la frontal, tret per Edu Rey, que amb potencia va perforar la xarxa per fer l’ ú a cero. El segón arribà tres minuts després. L’atacant del Fàtima, Juan Antonio, guanya l’esquena dels centrals i amb molta rapidesa creua la pilota al porter fent doncs el 2 a 0. Malgrat els dos gols, el Base escurçaria distancies i fou el primer. El treball en defensa fou culminant l’ últim quart d’hora i l’equip aconseguiría doncs tres punts més al municipal de Can Masarnau.

FC Fàtima: González (P), García, Grimaldi, Navarro, J.A. Moreno (Lobato), Rey, Carlos G., Flores, Solé (C) (Vázquez), Morales (Núñez), Torreblanca.

Base Vilanova: Goncalves (P), Herranz (Aragonés), Vicol (C), Eloi, Jimenez, Carrasco, Santiago, Da Silva (Luque), Alcaraz, Álex Morillas, Ayoub (Arenas).

Arbitre: Daniel Bueno Mejías.