Inici Futbol El derbi igualadí de Quarta Catalana acaba en empat

El derbi igualadí de Quarta Catalana acaba en empat

Primera part dominada pels arlequinats, que han disposat de fins a quatre ocasions de gol per avançar-se en el marcador, però els ha faltat encert en els metres finals. La segona part ha estat marcada per l’expulsió en el minut 69 del local Romero per doble targeta groga. Semblava que el partit es complicava molt a l’Ateneu-PBI, però només un minut més tard Moreno aconseguia el 1 a 0.

El Montserrat, amb superioritat numèrica, ha passat a dominar el mig del camp intentant aconseguir l’empat. Aquest ha arribat quan només faltaven 5 minuts pel final, en una pilota penjada a l’àrea, que Salgado aprofitava per fer l’1 a 1.