Inici Bàsquet El Depimés Igualada li pren el cinquè lloc al Samà (59-44)

El Depimés Igualada li pren el cinquè lloc al Samà (59-44)

Gran partit i victòria del Depimés CB Igualada A davant un combatiu La Parròquia -SAMA Vilanova per un resultat final de 59 a 44.

[Img #22209]Les igualadines van realitzar un primer quart excel.lent dominant el joc tant en defensa com en atac ,15 a 3 . En el segon quart les igualadines van dominar clarament els primers 5 minuts gràcies a un ritme alt de joc i una gran defensa. En els darrers minuts del segon quart les visitants van endurir el partir i van escurçar diferencies en el marcador, 27 a 12.

El tercer quart gran joc dels dos equips a nivell ofensiu i sobretot encert en un quart amb molt de ritme i intensitat. En el darrer les igualadines van tornar a un inici brillant marxant per 20 punts en el marcador. En la recta final igualtat i victòria sense problemes per part del Depimés CB Igualada per 59 a 44.

Comiat de Quintana i Bargalló

En acabar el matx emotiu homenatge de comiat a les jugadores Marina Quintana i Clara Bargalló que a final de temporada es retiren del bàsquet.

El proper dissabte darrera jornada de lliga a la pista d’un dels millors equips el TGN Bàsquet de Tarragona.

Parcials:15-3,27-12,46-32

Depimés Igualada: C. Carner(16),M. Quintana, Soler (13),J. Salanova (1),E. Compte (9) , Amatllé baixa per lesió greu, A. Acevedo(5),B. Sellarès(6),C.Bargalló (2),J. Fuertes (6) , J. Lamolla (2)