Inici Bàsquet El Depimés Igualada es refà contra el Collblanc de la derrota intersetmanal...

El Depimés Igualada es refà contra el Collblanc de la derrota intersetmanal a Tarragona (53-42)

[Img #21750]Victòria sense gaires complicacions del Depimés CB Igualada per 53 a 42 davant l’AEC Collblanc-Torrassa en un partit sense gaire ritme ni intensitat. Les igualadines en van tenir prou amb el seu talent per poder superar a un equip de la part baixa de la classificació.

Primer quart lleuger domini en el marcador de les igualadines que no agafaven el seu habitual ritme, 10-7. En el segon quart va continuar igual, baix ritme i poc encert ofensiu. 20 a 14 al descans. En el tercer quart les igualadines van millorar el seu joc i nivell i van tenir més encert dominant sense problemes el partit, 38 a 27. I el darrer quart va ser de pur tràmit on sense un joc brillant va assolir una nova victòria per 53 a 42. Proper partit, a la difícil pista del Molins de Rei diumenge a la tarda.

Parcials:10-7,20-14,38-27,53-43

C. Carner (15), M. Quintana (2), Soler N. (9), J.Salanova (-), E. Compte (4), Amatllé baixa per lesió greu, A. Acevedo,B (2), Sellarès ( -), C.Bargalló (6), J. Fuertes (6), J. Lamolla (6)

Dijous, derrota a Tarragona (47-34)

Dijous les igualadines es van desplaçar a la complicada pista del segon classificat, el CB Tarragona, on en un partit molt dur van caure en el darrer quart per un resultat final de 47 a 34 que no reflecteix el que es va veure a la pista.

El primer quart va ser igualat i disputat, amb lleuguer avantatge local, fruit de la seva dura defensa, 11-8. En el segon quart desencert ofensiu local, forta i permisiva defensa local i domini del Tarragona que va estar més encertat, 19-13.

En el tercer quart reacció brillant en els primers minuts de les igualadines que van empatar el partit. En els següents minuts reacció local i errades en el tirs lliures igualadins que van donar lleuger avantatge a les de Tarragona. El darrer quart igualtat màxima i competida en els primers 5 minuts, a partit d’aquí duresa i permisivitat arbitral en la defensa local i errors ofensius igualadins van donar la victòria al segon classificat el CB Tarragona per 47 a 34.