Inici Bàsquet El Depimés CB Igualada surt derrotat de l’Hospitalet

El Depimés CB Igualada surt derrotat de l’Hospitalet

Parcials: 15-7,30-19,44-29,57-43C. Carner(7)M. Quintana(4) Soler(8),J. Salanova (0)E. Compte (4)Amatlle baixa per lesió greu, A. Acevedo(4),B. Sellarès(2)C.Bargalló (0)J. Fuertes(14)

El Depimés CB Igualada A va perdre clarament a la pista del líder el CEJ Hospitalet per un resultat final de 57 a 43. Les igualadines van sortir molt toves tant en defensa com en atac i això ho va saber aprofitar molt bé el bon equip de l’Hospitalet. Els errors greus en defensa i la falta d’encert ofensiu igualadí va acabar amb un primer quart de 15 a 7. En el segon quart els primers 5 minuts van continuar igual. Errors greus igualadins i domini local amb un parcial de 30 a 11 en els primers 15 minuts on les igualadines no van estar gens a l’alçada de rival i del seu nivell. Els darrers 5 minuts abans del descans les igualadines van reaccionar , van començar amb treball col.lectiu a retallar arribant al 30 a 19 al descans. El tercer quart va ser igualat a la pista on les visitants van millorar el seu joc però amb el mal joc dels primers 15 minuts sempre van anar a remolc. En el darrer quart les igualadines van sortit am força dominant clarament els primers minuts retallant les diferencies en el marcador, fins arribar al 49 a 41 a falta de 3 minuts. Però un altre cop els errors greus van condemnar a les igualadines que van pagar un resultat final clar de 57 a 43. El mal inici dels primers 15 minuts i la falta de mentalitat davant un gran equip van ser claus en aquesta derrota. Propera jornada diumenge a les 19h a les Comes contra el Bam de Barcelona.